Fältdag på Öjebyn Agro Park

Välkommen till 2024 års Fältdag på Hushållningssällskapets Öjebyn Agro Park – en jordnära kunskapsarena för Yrkesodlare och Jordbrukare i norr.

Fältdagen på Öjebyn Agro Park är den ultimata mötesplatsen för dig som vill ta del av den senaste utvecklingen inom horto och växtodling. Här sprider vi kunskap direkt i fältmiljö och ger dig som deltagare möjlighet att ta del av det allra senaste inom branschen.

När och Var?

Datum: torsdag 22 augusti 2024
Tid: kl. 09.30
Plats: Öjebyn Agro Park, Patrons Allé 10, Öjebyn
Program: Se program för Fältdag på Öjebyn Agro Park 2024

För dig som vill växa

Fältdagen vänder sig främst till dig som är eller vill bli yrkesodlare eller jordbrukare, och som strävar efter att förbättra din verksamhet. Här kan du hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom nordligt klimatanpassad trädgårds- och växtodling.

Demoodlingar, fältförsök och utvecklingsprojekt i nordligt klimat

Under dagen får du möjlighet att ta del av årets demonstrationsodlingar och försök under ledning av Hushållningssällskapets rådgivare. Vi presenterar också olika utvecklingsprojekt inom horto och lantbruk som drivs av Hushållningssällskapet på Öjebyn Agro Park.

Få kunskap för din produktion och lönsamhet

Fältdagen på Öjebyn Agro Park är inte bara en möjlighet att hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom horto och växtodling. Det är också ett ypperligt tillfälle att träffa branschkollegor för att utbyta kunskap och bygga nätverk under trevliga former. Här kan du lära dig mer om nya tekniker och metoder som kan bidra till att utveckla din produktion och öka din lönsamhet.

Varmt välkommen till årets Fältdag på Hushållningssällskapets Öjebyn Agro Park!
Tillsammans tar vi nästa steg mot en framgångsrik framtid för norra Sveriges gröna näringar.