Din gröna juristpartner

Juridik

Har du behov av juridiska tjänster och någon som förstår landsbygds- och lantbruksföretagarens förutsättningar? Juridik bygger på förtroende. Det skapas genom oberoende råd och bra relationer. Välkommen till din gröna juristpartner, specialister på juridik inom skog- och lantbruksföretag.

Hushållningssällskapet Juridik AB är en nystartad juridisk byrå, med erfarna jurister som har bakgrund inom de juridiska områden som en landsbygdsföretagare behöver. Våra juridiska tjänster är ett komplement till annan rådgivning som Hushållningssällskapet bedriver – så att du som kund skall få bästa möjliga råd ur ett helhetsperspektiv.

Vi arbetar med bland annat följande frågor:

Genom Hushållningssällskapens förbund står alla landets 15 hushållningssällskap bakom Hushållningssällskapet Juridik AB och bolaget är nationellt för att alla ska kunna ha tillgång till spetskompetens. Eftersom hushållningssällskapen är en särskild juridisk form utan ägarintressen garanteras att rådgivningen är oberoende.

Saknar du något? Vi anpassar våra tjänster efter hur behovet ser ut och knyter till oss fler specialister när det behövs.

Välkommen med din frågeställning så hjälper vi dig – oavsett var du bor i landet! Du hittar våra kontaktuppgifter till höger i kartan.

Eller kontakta oss på info.juridik@hushallningssallskapet.se

 

Här finns tjänsten

Juridik
Created with Sketch. Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten