Matglädje, hälsa och livsmedelsproduktion – du har nyfikenheten och vi har kunskapen

Mat

Visst är mat det bästa som finns? Genom våra utbildningar vill vi förmedla matglädje och väcka nyfikenhet, förmedla kunskap och stimulera till medvetna livsmedelsval – både för dig och för miljön. Våra fokusområden är Mat – Hälsa – Hållbarhet.

Våra utbildningar

Vi utbildar dig som arbetar inom vård, skola, omsorg, butik, restaurang och med friskvård, men även i småskaliga livsmedelsföretag. Du möter oss genom föreläsningar, praktiska och teoretiska kurser, uppdragsutbildningar, regionala och nationella projekt.

Matkonsulterna

Vi matkonsulter har ett starkt engagemang i frågor som rör mat, hälsa och miljö! Vi är alla högskoleutbildade och har kunskap om matens värld, från jord och vatten till bord. Många har erfarenheter som pedagoger, lärare, kostekonomer, dietister, kockar, egna företagare och konsulter. Vi arbetar nationellt och genomför utbildningar i hela landet, naturligtvis anpassade efter de grupper vi möter. Tillsammans kan vi verka för en sund inställning till mat.

”Matkonsulten har ett stort engagemang som smittar av sig och gör att man dras med”
Nöjd kursdeltagare

Mat och hälsa är ett roligt och stort ämne – välkommen att utbilda och utveckla dig tillsammans med oss! Har du frågor, kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter via kartan.

Här finns tjänsten

Mat
Created with Sketch. Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten

Kurser & utbildning inom mat

Läs mer

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Läs mer

Projekt inom Mat

Läs mer