Mat

Allt fler kommuner, företag, vård- och omsorgsverksamheter, myndigheter och organisationer upptäcker vinsterna med att aktivt arbeta med mat- och hälsofrågor; matglädjen växer, kunskapen ökar och viljan att göra medvetna val blir större. Oavsett vem vi möter får arbetet med mat och måltider positiva effekter, både på det personliga och organisatoriska planet. Med bred kunskapspalett utformas varje uppdrag utifrån önskemål och behov. Vi  träffas lika gärna digitalt som på plats hos våra uppdragsgivare, och kombinerar med fördel teori med praktiska inslag där det är möjligt.

Vi vänder oss till bland annat:

  • all personal inom vård, förskola, skola och omsorg
  • restaurang och storhushåll
  • äldre
  • personer inom funktionshinderverksamhet
  • nyblivna föräldrar
  • verksamheter inom småskalig livsmedelsproduktion

Hushållningssällskapets matkonsulter arbetar enligt Nordiska näringsrekommendationer, gällande branschriktlinjer och de svenska matråd som innebär bra mat för både hälsa och miljö.