Utveckla din gröna verksamhet

Med rätt kunskap och fötterna bokstavligt talat på jorden känner vi marken du brukar och allt som hör till. Jorden, utsädet, fodret, regelverket, vattnet, skörden, ekonomin, möjligheterna och riskerna du lever med i din vardag. Utforska våra olika verksamhetsområden och upptäck hur våra rådgivare kan öka din lönsamhet.

Växtodling

Med bred kompetens som inhämtas från forskning, fältförsök och omvärlden kan vi ge dig individuell och oberoende rådgivning inom växtodlingsområdet. Vårt mål är att ge dig verktyg som ökar din lönsamhet, genom rätt beslut vid varje tillfälle.

Läs mer

Brunnby Lantbrukardagar 3-4 juli

Missa inte Mellansveriges största mötesplats för professionella lantbrukare på Brunnby Gård!

Läs mer

Populärt just nu

Just nu ser vi lite extra stort intresse kring dessa tjänster, projekt och aktiviteter. Ta en titt, du också!

Brunnby Gård

På Brunnby Gård, belägen i den bördiga Mälardalen, bedrivs ett modernt och hållbart jordbruk. Vår gård är specialiserad på odling av spannmål, baljväxter och oljeväxter på vår näringsrika mellanlera, vilket ger oss en unik position inom svenskt lantbruk.

Läs mer

Skörda lika – för jämställdhet och lönsamhet inom gröna sektorn

Antalet kvinnliga lantbrukare ökar stadigt, samtidigt som det finns utmaningar i jämställdhetsfrågorna. Hushållningssällskapet driver projektet med fokus på att öka jämställdheten i de gröna näringarna, brett i hela branschen.

Läs mer

Fler nyheter

Till kalender