Utveckla din gröna verksamhet

Med över 200 års erfarenhet av rådgivnings- och utvecklingsarbete i våra nordliga förhållanden känner vi marken du brukar och allt som hör till. Jorden, utsädet, fodret, regelverken, vattnet, skörden, förädlingen, ekonomin – och möjligheterna och riskerna du lever med i din vardag. Vår kunskap är jordad genom fältförsök, gröna nätverk och de senaste rönen. Utforska våra kunskapsområden och upptäck hur vi kan öka din lönsamhet.

Ekonomi: Här är lagarna och reglerna som kan påverka dig 2024

Den 1 januari 2024 trädde nya lagar och regler i kraft som kan påverka dig som egenföretagare eller privatperson. Vi har listat några av de förändringar som du kan dra nytta av. Ta en titt på listan och tveka inte att kontakta oss! Vi är experter på landsbygdsföretag och de gröna näringarna.

Kolla in listan här

Populärt just nu

Just nu ser vi lite extra stort intresse kring dessa tjänster, projekt och aktiviteter. Kolla in vad som är aktuellt just nu!

Dags för din SAM-ansökan!

Våra experter garanterar att din SAM-ansökan blir komplett och korrekt, optimerad efter din gårds unika förutsättningar.

SAM-ansökan & EU-rådgivning

Nyheter

Läs de senaste nyheterna från Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Fler nyheter

Kalender

Utbildningar, seminarier, kurser, årsmöten och medlemsaktiviteter.

Till kalender

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

– En oberoende kunskaps- och medlemsorganisation för hållbar utveckling av landsbygdens näringar. Vi erbjuder expertis och rådgivning inom lantbruk, landsbygd, livsmedelsförsörjning, utvecklingsprojekt och ekonomitjänster.