Biogas, solenergi, sparsam körning och mycket mer

Energi

De flesta lantbruk och andra företag kan spara pengar på smartare energilösningar. Vi lotsar dig rätt till lösningar som ger resultat på sista raden. Råd om energikartläggning, energieffektivisering, solceller och sparsam körning är särskilt efterfrågade.

Anlita oberoende specialister när du vill göra lönsamma energisatsningar eller energibesparingar.

Restprodukter som förr var till besvär kan nu omvandlas till drivmedel, el och värme – och nya intäkter. Sparsam körning ger enkelt stor effekt. Det är två väldigt olika exempel på investeringar. En långsiktig och en snabb.

Vi är energirådgivare som förstår oss på landsbygds- och lantbruksföretagens speciella förutsättningar. Du kan anlita oss för rådgivning på övergripande nivå eller i enskilda delar.

Du kan ditt företag. Vi kan energi och har bred kompetens och erfarenhet för att spara energi och driva lönsamhet. Tillsammans kan vi hitta de lönsammaste investeringar som leder till störst besparingar eller nya intäkter i just din verksamhet.

För att ge dig bästa möjliga råd och service finns vi över hela landet, organiserade i fristående Hushållningssällskap och bolag.

Kontakta våra energirådgivare via kartan. Vi jobbar över hela Sverige oberoende var i landet vi sitter.

Här finns tjänsten

Energi
Created with Sketch. Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten