Utveckla din gröna verksamhet

Med rätt kunskap och fötterna bokstavligt talat på jorden känner vi marken du brukar och allt som hör till. Jorden, utsädet, fodret, regelverket, vattnet, skörden, ekonomin, möjligheterna och riskerna du lever med i din vardag. Utforska våra olika verksamhetsområden och upptäck hur våra rådgivare kan öka din lönsamhet.

Frökontrollen

Vi erbjuder i samarbete med Frökontrollen utsädesanalyser och spannmålsanalyser.

Läs mer

Växtodling

Med bred kompetens som inhämtas från forskning, fältförsök och omvärlden kan vi ge dig individuell och oberoende rådgivning inom växtodlingsområdet. Vårt mål är att ge dig verktyg som ökar din lönsamhet, genom rätt beslut vid varje tillfälle. Våra växtodlingsrådgivare finns över hela landet och tillsammans erbjuder vi en unik kompetens inom växtodlingsrådgivning.

Läs mer

Populärt just nu

Just nu ser vi lite extra stort intresse kring dessa tjänster, projekt och aktiviteter. Ta en titt, du också!

Säbylund – Kumla

Belägen i landskapet mellan Kumla och Örebro, utgör Säbylund en viktig del i HS Konsults forsknings- och utvecklingsarbete inom lantbruket, med en speciell inriktning mot regionerna Örebro och östra Värmland. Denna centralt belägna placering är avgörande för att uppnå en bra geografisk täckning och för att skapa starka samarbeten med några av länets mest engagerade och kunniga lantbrukare.

Läs mer

Skörda lika – för jämställdhet och lönsamhet inom gröna sektorn

Antalet kvinnliga lantbrukare ökar stadigt, samtidigt som det finns utmaningar i jämställdhetsfrågorna. Hushållningssällskapet driver projektet med fokus på att öka jämställdheten i de gröna näringarna, brett i hela branschen.

Läs mer

Fler nyheter

Till kalender