Bygg

Ytterst handlar det om att få till rätt bygge i rätt tid till rätt pris. Du kanske har bestämt dig för att bygga, vet hur stort det ska bli och har finansieringen klar. Eller så behöver du ett underlag för att fatta kloka beslut och för att presentera satsningen på rätt sätt för banker eller investerare.

Oberoende specialister för rätt bygge till rätt pris i rätt tid

Det finns många fördelar med att välja en oberoende byggrådgivare. Tre rätt är särskilt uppskattade hos våra kunder: rätt bygge till rätt pris i rätt tid.

Vi är specialister på byggrådgivning till lantbrukare och andra landsbygdsföretag. Du kan anlita oss för stora eller små investeringar och du kan göra det under delar eller hela processen från förprojektering till besiktning. Vi och våra ekonomer hjälper dig att planera och utföra en lönsam investering samt att söka eventuella investeringsstöd.

Vår rådgivningsmodell innehåller tre faser, vare sig ditt byggprojekt är litet eller stort:

  • Förstudie
  • Projektering
  • Byggnation

För att ge dig bästa möjliga råd och service finns vi över hela landet, organiserade i fristående Hushållningssällskap och bolag.

Sök din närmaste rådgivare via kartan. Vad kan vi göra för dig?

Vi är rikstäckande och jobbar med uppdrag i hela landet.

 

 

Här finns tjänsten

Bygg
Created with Sketch. Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten