Våra tjänster

Med över 200 års erfarenhet av rådgivnings- och utvecklingsarbete känner vi marken du brukar och allt som hör till. Jorden, utsädet, fodret, regelverken, vattnet, skörden, förädlingen, ekonomin – och möjligheterna och riskerna du lever med i din vardag. Vår kunskap är jordad genom fältförsök, gröna nätverk och de senaste rönen. Utforska våra kunskapsområden och upptäck hur vi kan öka din lönsamhet.

Save the date! Logårdsdagen 2024

Den 19 juni 2024, kl. 11-17, är det äntligen dags för Logårdsdagen. En efterlängtad dag för lokala aktörer inom de gröna näringarna att mötas och visa upp sina produkter. Mingla, knyt nya kontakter, gör affärer och ta del av ny, spännande kunskap under avslappnade former.

Läs mer

Foderkostnadskollen

En gårdsspecifik optimering av nuvarande foderläge och riskanalys

Läs mer

Populärt just nu

Just nu ser vi lite extra stort intresse kring dessa tjänster, projekt och aktiviteter. Kolla in vad som är aktuellt just nu!

Skörda lika – för jämställdhet och lönsamhet inom gröna sektorn

Antalet kvinnliga lantbrukare ökar stadigt, samtidigt som det finns utmaningar i jämställdhetsfrågorna. Hushållningssällskapet driver projektet med fokus på att öka jämställdheten i de gröna näringarna, brett i hela branschen.

Läs mer

Fler nyheter

Till kalender