Möten & konferenser

Hushållningssällskapens Förbund huserar i Kungliga Skogs- och Lantbruksakademiens anrika lokaler intill Observatorielunden mitt i Stockholm. Adressen är Drottninggatan 95b.

Våra möteslokaler är utrustade med modern teknik och bekväma möblemang för att skapa en optimal arbetsmiljö. Här får du tillgång till avancerad presentationsteknik, trådlöst internet och andra faciliteter som underlättar för effektiva möten. De flexibla utrymmena kan anpassas efter dina specifika behov och rymmer grupper av olika storlekar. Här hålls årligen allt från stämmor, årsmöten, prestigefulla prisutdelningar och kunskapsutbyten av olika slag.

Det centrala läget gör det enkelt att nå våra lokaler. Vackra omgivningar skapar en perfekt kuliss för produktiva möten och framåtriktade diskussioner. Med restaurang Oscars källare på källarplan kan ni få hjälp med allt från fika till 3-rätters middagar.

Välj Hushållningssällskapens Förbunds och KSLA’s lokaler för ditt nästa möte eller konferens, och upplev en plats där produktivitet möter trivsel. Allt för att skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang.

Du hittar mer information om de olika lokalerna och kontaktuppgifter i vår konferensbroschyr!