Fastigheter och anläggningar

Vi förvaltar en flora av fastigheter och anläggningar för bostäder, kontor och kommersiell verksamhet. Dessutom äger vi sättfiskodlingar och lantbruksfastigheter. Oavsett om du vill vara mitt i stadens puls eller i vår nod för grön utveckling, kan vi erbjuda plats för dig och din verksamhet.

Vårt utbud av kommersiella lokaler i centrala Luleå uppgår till ca 5 300 kvadratmeter. Här får du närhet till service, butiker och restauranger. Vid vår försöksanläggning i Öjebyn har vi läge för dig med koppling till gröna näringar.

Vi har rum för allt från små, yteffektiva verksamheter till stora företag som kräver ordentligt med plats för personal, kunder, parkeringar, produktion, lager och logistik. För att lokalerna ska passa just din verksamhet skräddar vi dem för bästa möjliga kundanpassning. Kontakta oss så hjälper vi till att hitta den idealiska ytan för ditt företag.

Om du är på jakt efter bostad har vi 25 lägenheter av varierande storlekar i vår hyresfastighet på Köpmangatan 58 i centrala Luleå.

Upptäck vårt utbud av fastigheter och anläggningar – och utforska våra lediga lokaler här.