Växtodlingsrådgivare sökes till Dalarna

Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? Vi söker förstärkning till vår växtodlingsgrupp. Du som söker har lämplig erfarenhet och kommer att ingå i ett arbetslag med kompetens inom växtodling, lantbruksdjur, fältförsök, forskning och utveckling, miljö och naturvård, bygg och energi, ekonomi, skog samt mat och hälsa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedriva rådgivning i fält och från kontoret samt vara ett bollplank när kunderna drar upp riktlinjerna för sin växtodling. I arbetet ingår även att upprätta SAM-ansökningar, skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangerar kurser och kundträffar mm.

Vi vill att du som söker:

  • Har lämplig utbildning för tjänsten (agronom, lantmästare eller motsvarande) med inriktning mot växtodling
  • Har arbetslivserfarenhet inom lantbruk
  • Erfarenhet av enskild rådgivning till lantbruksföretag är meriterande
  • Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar

Placeringsort: Stora Skedvi

Välkommen med din ansökan!

För mer information:
Affärsområdeschef: Ylva Azcarate 0730-39 14 25

Facklig kontaktperson: Anders Ericsson 070-562 02 71

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 22 mars, 2021.

Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten. Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.seMärk ditt mail med ”Ditt namn Växtodling Stora Skedvi”.

HS Konsult AB säljer oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Vi är 60 medarbetare på kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Stora Skedvi. Utifrån vår gemensamma värdegrund baserad på kompetens, pålitlighet och förtroende arbetar vi tillsammans för utveckling och ökad lönsamhet inom de gröna näringarna.