Praktik och exjobb

På Hushållningssällskapet tror vi på individens potential och stöttar din personliga och professionella utveckling. Hos oss får du möjlighet att bygga en framtid genom spännande exjobb och praktikplatser, där du kan tillämpa dina kunskaper i praktiken. Vi värdesätter våra studenter och ger dem verktygen för att blomstra inom sina områden. Genom ansvar och engagemang  får du chansen att påverka och bygga något nytt. Vi tror på en arbetsmiljö som främjar frihet och kreativitet, där varje individ har möjlighet att forma sin egen personliga väg framåt och bidra till vår gemensamma framgång.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda landets studenter praktikplatser och möjlighet till exjobb av högsta klass i en bransch som mer än någonsin behöver ny, spännande kompetens. Utan er får svenskt lantbruk svårt att stå sig i den internationella konkurrensen. Därför tar vi med glädje emot din ansökan.

Berätta lite om dig själv och dina ambitioner, förväntningar och behov liksom vilken tid på året du önskar komma till oss. Du kan också kontakta respektive hushållningssällskap för att få besked om hur det ser ut just där du önskar bo och verka.