Medlem Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge

Varför ska man vara medlem i Hushållningssällskapet?

  • Som medlem i Hushållningssällskapet stärker du utvecklingen av landsbygden och dess företag. Vår rådgivning tillför både de senaste rönen och beprövad erfarenhet till landsbygdens aktörer, precis som den gjort i över två sekler. Du är därför med och bidrar till en hållbar livsmedelsförsörjning.
  • Vi utbildar bland annat framtidens djurskötare, lantbrukare och skogsarbetare. På så vis säkerställer vi kompetensförsörjning i hela branschen.
  • Som medlem uttrycker du formellt din vilja genom att välja styrelse i ditt gille, som i sin tur utser representanter till årsstämman. Stämman väljer sedan Hushållningssällskapets styrelse. Det finns 15 Hushållningssällskap i Sverige som samarbetar och tillsammans har över 25 000 medlemmar. Vi har ett starkt varumärke som står för hög kunskapsnivå och oberoende.

Bli medlem eller förnya ditt medlemskap idag!


Gör så här

Välj mellan Personmedlemskap, Företagsmedlemskap eller Premiummedlemskap nedan. Fyll i dina uppgifter i formuläret.
Även du som varit medlem sedan tidigare behöver fylla i dina uppgifter. När vi har fått in uppgifterna* skickar vi en medlemsfaktura till dig. Välkommen som medlem hos oss! 

* Genom att skicka in dina uppgifter ansöker du om medlemskap. Medlemskapet gäller tills vidare. Önskar du säga upp eller ändra ditt medlemskap ska det göras senast den 1 november inför kommande år. Medlemskapet betalas via faktura, som skickas ut efter att vi har fått in din ifyllda ansökan om medlemskap (talong eller formulär på hemsidan).