Företagsstöd - Kvalificerad hjälp med ansökan

Undrar du om du har möjlighet att söka företagsstöd? Vi vet, och vi hjälper dig genom hela processen.

Det finns olika stöd som går att söka för att finansiera din investering. Vi hjälper dig med ansökan, affärsplan och eventuella bilagor såsom driftsplaner, produktionsgrenskalkyler och andra beräkningar som krävs för att ansökan ska bli komplett. En komplett ansökan ger snabbare handläggning.

Investeringsstöd

Investeringstankar? Vi hjälper dig från idé till färdig lösning. För dig som investerar i ny- eller ombyggnad inom lantbruket eller vill utveckla ditt företag, finns investeringsstöd att söka. Ett krav för att få investeringsstöd är att man upprättar en affärsplan som beskriver företagets utveckling, lönsamhet och visar vilken sysselsättning satsningen ger. Tillsammans med våra kollegor inom bygg, lantbruksdjur, växtodling och landsbygdsutveckling hjälper vi dig genom hela investeringsprocessen.

Startstöd

För dig som är nystartare och vill driva ett jordbruks-, trädgårds-eller rennäringsföretag finns möjlighet att söka startstöd inom landsbygdsprogrammet. Kontakta någon av våra rådgivare för att se hur läget ser ut i ditt län.

Miljöinvesteringar

Vill du anlägga en damm? Elle kanske anlägga tvåstegsdiken? Detta är åtgärder man kan få stöd för genom landsbygdsprogrammet. Hör med din rådgivare vilka möjligheter du har att söka stödet.

 

Dessutom finns det fler stöd, kontakta din rådgivare för mer information genom att klicka i kartan

Här finns tjänsten

Företagsstöd
Created with Sketch. Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten

Intresserad av stöd inom skog?

Läs mer här

Klimatklivet

Kommer din investering minska utsläppet av växthusgaser? Det är klimatåtgärder du kan få stöd för. Hör med din rådgivare om vilka förutsättningar du har för att göra en ansökan.

Läs mer här