Succé för mässa på Ultuna

Under onsdagen genomfördes den traditionella Näringslivsdagen på SLU Ultuna. Hushållningssällskapet var på plats och det blev succé!

Ultuna Näringslivsdag kunde genomföras fysiskt i år, ifjol blev det en digital tillställning. Hushållningssällskapet deltar sedan många år på mässan som besöks av flera hundra studenter. I år hade Hushållningssällskapet samlat styrka på plats i form av rådgivare från olika delar av landet och en stab från förbundskansliet. Från klockan 11 till 16 kunde vetgiriga ställa frågor, anmäla intresse för praktikplatser och tävla i montern.

-Vi slog rekord i studenter som vill knyta kontakt med oss, 86 stycken skrev upp sig på våra listor, säger Magnus Eriksson som samordnade mässinsatsen för Hushållningssällskapet.

100 goodie-bags packades på plats under morgonen och förmiddagen och delades ut till alla intresserade studenter. Den verkade uppskattad! På eftermiddagen hölls ett scenföredrag där många samlats för att höra Hushållningssällskapens förbunds pressansvarige Lisbeth Rauden intervjua rådgivarna Kerstin Wahlqvist, Axel Petersson, Ebba Hellstrand och Andreas Andersson.

Brissa Menacho i arrangörsstaben från studentkåren var mer än nöjd efteråt och det var även teamet på 13 personer från Hushållningssällskapet.

Lisbeth Rauden intervjuar Kerstin Wahlqvist och Ebba Hellstrand på scenen. Andreas Andersson står beredd att ta vid och bli utfrågad.

Filippa Isaksson delar ut goodie-bag till en av alla våra glada mässbesökare på Ultuna Näringslivsdag.

På bilden i topp ses Hushållningssällskapens förbunds ordförande Maria Norrfalk med delar ur mässtaben på plats i Ultuna.