Bjärsjölagårds Slott

En fantastisk mötesplats med spännande gastronomi för konferenser, bröllop, konserter och andra evenemang.

I hjärtat av Skåne inbäddat mellan böljande fält och allékantade vägar ligger Bjärsjölagårds Slott. Huvudbyggnaden från år 1766 och norra flygeln från 1777 är rokokotypiska medan södra flygeln från år 1812 är präglad av empiren. Arkitekten är ingen mindre än den kände Jean Eric Rehn, en av de stora gustavianerna.

Slottet är än idag en pärla, omsorgsfullt bevarad och renoverad med största varsamhet, som viskar om svunna tider.

Konferens

Bjärsjölagårds Slott är den perfekta platsen för möten och rekreation för såväl det mindre som större sällskapet. Kombinera arbete och avkoppling i historisk miljö med den skånska naturen inpå knuten. Här finns flera olika aktiviteter för att er vistelse ska bli mer än bara ett möte, exempelvis dryckesprovning, matlagning, escape game och yoga.

Bröllop

På Bjärsjölagårds Slott finns allt ni kan önska för ett riktigt drömbröllop. Omgivningarna utgör en magisk kuliss, vare sig det är grönskande sommar eller gnistrande vinter. Här finns olika festlokaler på slottet men också mer lantliga alternativ så samla era familjer och vänner till en oförglömlig helg i kärlekens tecken.

Hotell

Upplev känslan av att bo och övernatta på ett slott. Sov som en kunglighet i något av slottets vackra och tidstypiskt inredda hotellrum. Efter en god natts sömn finns en läcker frukostbuffé uppdukad. Här blir vistelsen en skön avkoppling och ett minne för livet.

Restaurang

I slottsköket andas tradition och skånskt gemyt. Här lagas all mat med stor omsorg och kärlek baserad på högklassiga råvaror från lokala leverantörer. Boka bord och njut av allt från afternoon tea, brunch och påskmiddag till gåsamiddag och julbord.

Varmt välkommen till Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid!