Medlem Hushållningssällskapet Sjuhärad

Ditt medlemskap utvecklar landsbygden

Genom ditt medlemskap stödjer du inte bara en långsiktig och stadig utveckling av den svenska landsbygden. Du är också en del av ett växande näringsliv och ett omfattande nätverk av fantastiska drivkrafter. Kunskapsutbytet är stort och du umgås och verkar tillsammans med likasinnade med samma intressen och engagemang som du. Som medlem får du dessutom tillgång till den samlade kunskapen från drygt 200 års verksamhet. Det kallar vi att tänka hållbart och långsiktigt.

Hushållning med jordens resurser är grunden vi står på; vår idé, vår historia och vår framtid. Vårt existensberättigande, helt enkelt. Vi är engagerade i landsbygdens gröna näringar och bygger broar mellan stad och land. Vårt mål är att göra långsiktiga, lönsamma och gröna affärer, för allas vår framtid. Hushållningssällskapet är en fristående, politiskt obunden organisation, fri från produktsäljande företags mål och motiv. Det är både vår drivkraft och ett uttalat löfte.

Så här fungerar ditt medlemskap

Du väljer själv hur mycket – och var – du vill engagera dig i något av våra tre gillen. Oavsett om du vill fokusera på att utveckla din hembygd eller på att utveckla ditt företag så har du nytta av att vara medlem. I Sjuhärad finns Gäsenes, Kinds och Marks gille.

Gäsene gille

Ordförande: Eivor Ottosson, Brogården Ölanda, 524 92 Herrljunga

Kinds gille

Ordförande: Björn Larsson, Ebbarp Lönnåsen, 512 92 Svenljunga

Marks gille

Ordförande: Jan-Olof Arnoldsson, Karlabo 5, 511 94 Älekulla

Bli medlem i Sjuhärad!

Som medlem bidrar du till att skapa en levande landsbygd och livskraftiga lantbruk för bara 300 kr/år. Du får inbjudningar till aktiviteter och kunskapshöjande insatser inom det gille (medlemsförening) som du tillhör och 5 nr/år av vår omtyckta medlemstidning Gröna Affärer.

Vi är fria från kommersiella intressen och ser alltid till våra medlemmars och kunders bästa. Även om vi gärna ser att alla våra kunder är medlemmar, så är det inget krav för att använda våra tjänster.

Vill du bli medlem? Kontakta växeln för att göra din anmälan: 0325-618 600 eller fyll i formuläret nedan. Välkommen som medlem i Hushållningssällskapet Sjuhärad!