Digital workshopserie: Vilda och odlade växter i norr – Växthus- och vertikalodling

Plats Digitalt
Datum och tid 11 maj, 12.10-13.00
Arrangör Hushållningssällskapet genom projektet Kompetenscentrum Mat i Norr i samarbete med RISE

Välkommen till en serie digitala workshops om norra Sveriges möjligheter kring vilda och odlade växter. Samtliga träffar genomförs lunchtid och är kostnadsfria. Anmälan är öppen för alla med intresse. Den här träffen handlar om växthus- och vertikalodling.

Hur ser utvecklingen ut i norra Sverige vad gäller växthusodling och vertikalodling med spillvärme? Vilka grödor kan vi odla idag och hur ser framtidsvisionerna ut? Vilka är fördelarna med denna typ av odling och är det möjligt att försörja en hel kommun på grönsaker, året runt?

Välkommen till denna digitala lunchträff där vi får träffa företagen Containing Greens och Agtira, som verkar inom denna framtidsbransch.

Detta är en aktivitet i projekt Kompetenscentrum mat i norr. I den här pdf:en hittar du alla tillfällen i serien: HSBDAC_Workshopserie Vilda och odlade växter i norr_Kompetenscentrum mat i norr_2023

Anmälan

Anmälan senast 9 maj. Du kan anmäla dig till en eller flera träffar via formuläret nedan. Möteslänk skickas ut några dagar innan dina valda seminarium.

Till anmälan

Har du frågor?
Välkommen att kontakta Pelle Johansson, Matkonsult Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten: Telefon 070-244 51 98 | E-post pelle.johansson@hushallningssallskapet.se