Om oss

HS Konsult är Hushållningssällskapets rådgivningsbolag i Dalarna Gävleborgs län, Stockholms län, Södermanlands län, Västmanlands län, Uppsala län och Örebro län. Med fokus på att främja ett växande näringsliv på landsbygden, erbjuder vi på HS Konsult en omfattande rådgivningstjänst inom växtodling, certifiering, ekonomi, EU, fältförsök, Greppa näringen, juridik, markkartering, naturvård, skog och vatten. Denna breda kompetensprofil möjliggör för oss att tillgodose en mängd olika behov och bidra till hållbar utveckling inom såväl den traditionella lantbrukssektorn som i nya, innovativa områden. Vår ambition är att vara i framkant av branschen och att erbjuda lösningar som inte bara är hållbara och effektiva, utan också innovativa och skräddarsydda för just dina behov.

Vår expertis inom rådgivning och uppdragsverksamhet gör oss till en optimal partner för alla dina behov inom den gröna sektorn, landsbygdsföretagsutveckling och lantbrukets livsmedelssektor. Oavsett om det gäller att navigera komplexa miljöregler, effektivisera din skogsproduktion, eller innovera ditt lantbruksföretag, har vi kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig. Vår ambition är att tillhandahålla kvalificerad och anpassad rådgivning till företag, med fokus på att utveckla produktion och lönsamhet under föränderliga marknadsförhållanden och regelverk.

Vi är inte bara rådgivare utan också aktiva i forsknings- och utvecklingsprojekt på både nationell och regional nivå, vilket ger oss en unik insikt i branschens senaste trender och innovationer. Hos HS Konsult är vi engagerade i att integrera traditionella metoder med det senaste inom teknologi och vetenskapliga rön, allt för att säkerställa att våra kunder når optimala resultat och bidrar positivt till miljön.

Kontakta oss för att utforska hur vi kan lyfta ditt lantbruksföretag till nya höjder. Vårt team av erfarna rådgivare är redo att samarbeta för att forma en hållbar och blomstrande framtid för lantbruket.