God lönsamhet i ditt företag och ordnad redovisning - Ditt och vårt mål!

Du är expert på ditt företag – vi är ekonomer som kan lantbruk och landsbygd

Hos oss får du som är företagare allt på ett ställe. Våra ekonomer är experter på landsbygdsföretag och de gröna näringarna. De hjälper dig med allt från de strategiska råden till likviditetsplanering och löpande redovisning.

Tänk vad vi skulle kunna uträtta gemensamt. Tillsammans kan vi utveckla både verksamheten och lönsamheten. Utan att avslöja några affärshemligheter från våra kunder kan vi visa vad våra råd betytt för många andra företagare.

Starta, växa, förvalta eller sälja? Oavsett skede ser vi möjligheterna som du riskerar att missa. När den strategiska rådgivningen och redovisningen sköts från samma ställe blir det enklare att se lösningar som är bra för just dig.

Ofta blir våra ekonomirådgivare som en slags kollega i ledningen av ditt företag. Som du har tillgång till när det passar dig. Vi lovar dig ett personligt engagemang vare sig du vill ha ett rakt svar snabbast möjligt eller vill diskutera den långsiktiga lönsamheten i ditt företag.

För att ge dig bästa möjliga råd och service finns vi över hela landet, organiserade i fristående Hushållningssällskap och bolag.

Sök din närmaste rådgivare via kartan. Vad kan vi göra för dig?

 

Här finns tjänsten

Ekonomi & företagsutveckling
Created with Sketch. Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten

Vill du ha koll på marknaden?

Prenumerera på HIR Marknadsbrev! Kort, koncis och oberoende marknadsbevakning på onsdagar, cirka 40 brev per år

Mer information

Ekonomens mail

Marknadsinformation med bredd och djup.

Mer information