Välkommen till Sveriges oberoende skogsrådgivare

Skog

När du får råd kan det vara bra att tänka på varifrån du får dem. Vi är Sveriges oberoende skogsrådgivare och erbjuder kvalificerad rådgivning till skogsägare över hela landet. Många är privata skogsägare. Bland våra kunder finns även kommuner och skogsbolag.

Råd och åtgärder som får skogen och pengarna på kontot att växa bättre

Skog

Hur mycket pengar vill du få loss varje år? Hur viktig är själva skogen för dig? Hur tar du in anbud och hur har du skattat under de senaste åren? Kanske går du och planerar en ny skogsbilväg?

Det är exempel på frågor för att komma fram till svaret på de allra viktigaste: Hur kan vi göra nytta för dig? Hur kan vi ge dig råd som ger dig mer?

Som skogsrådgivare är vi experter på bland annat virkesmarknad, skogsskötsel, lagstiftning, upphandling, nyckelbiotoper, för att nämna några exempel. Genom många kunders berättelser vet vi att rådgivningen gör avtryck i både skogen och på kontot. Läs mer om våra tjänster som du hittar i vänsterspalten.

För att ge dig bästa möjliga råd och service finns vi över hela landet, organiserade i fristående Hushållningssällskap och bolag.

Tveka inte att ta kontakt med oss, oavsett areal och omsättning. Vad kan vi göra för dig?

Rotposter till försäljning

Är du intresserad av att köpa rotposter? klicka här

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.