HIR Skånes säljavdelning

Vill du öka din försäljning och förbättra ditt resultat i företaget? Lansera din senaste produkt? Göra kundundersökningar, vårda dina kundkontakter eller skaffa nya kunder? Få fler prenumeranter? Vi hjälper dig!

 

Hushållningssällskapet Försäljning startade 2008 och har idag många uppdrag från de olika Hushållningssällskapen runt om i Sverige. Med speciellt utvalda säljare, som har minst 10 års erfarenhet av försäljning inom lantbruk och skog, har vi det som krävs för att lyckas. Vi kan snabbt identifiera kundens önskemål. Samtalen blir framgångsrika då vi anpassar oss till varje situation och person som vi pratar med.

Hushållningssällskapet Försäljning erbjuder försäljning och marknadsföring av produkter och tjänster främst inom den agrara sektorn.

Hur går det till?

När du har fått en idé om vad du vill göra kontaktar du oss. Vi tar fram ett förslag på upplägg, presenterar det för dig och lämnar en offert på uppdraget. Ofta testkör vi på ett mindre antal kunder för att prova om idén verkligen håller. Därefter kan vi sätta igång på riktigt.