Hushållningssällskapet
  • Jobba hos oss
  • Press & media
  • Våra tjänster
  • Utbildning
  • Forskning & Utveckling
  • Möt Hushållningssällskapet
  • Kalender
  • Kontakt
  • Kategorier
      • Besöksnäring
      • Bevattning & dränering
      • Bygg
      • Böcker & prenumerationer
      • Certifiering
      • Djur
      • Ekonomi & företagsutveckling
      • EU-rådgivning
      • Energi
      • Fiske & vattenvård
      • Forskning
      • Fältförsök
      • Grönsaker, bär och frukt
      • Juridik
      • Markkartering
      • Mat
      • Miljö
      • Naturvård
      • Skog
      • Växtodling
  • Kategorier
      • Gymnasieskolor
      • Kurser och uppdragsutbildning
      • Utbildning för vuxna
      • Webbkurser
  • Kategorier
      • Hushållningssällskapens Förbund
      • Välj Hushållningssällskap
      • GDPR
      • Historia
      • Medlem
      • Mässor och mötesplatser
      • Våra medier
  • Hem
  • Forskning & Utveckling
  • Framtidens Grödor
  • Framtidens Grödor -recept
Innehåll
  • Framtidens Grödor -digitala fältvandringar och seminarier
    • Framtidens Grödor seminarium 1: Att odla framtidens grödor – grönare svensk mat
    • Framtidens Grödor seminarium 2: Den grönare svenska maten – Framtidens grödor med baljväxter och spannmål i fokus
  • Framtidens Grödor -recept

Framtidens Grödor -recept

Här hittar du smarriga recept och matlagningsfilmer hur du tillagar framtidens grödor.

 

Gotlandslins (instruktionsfilmer och recept)

Recept Sötåsen

 

 

 

Finansieras av:

Axel L Larssons fond

  • Kontakt
  • Lediga tjänster
  • Remissyttrande
  • In English
  • Personuppgifter GDPR
  • Alla Hushållningssällskap
  • Press & media
  • Våra medier
  • Utvecklingsprojekt
Hushållningssällskapet

Hushållningssällskapet

  • Våra tjänster
  • Utbildning
  • Forskning & Utveckling
  • Möt Hushållningssällskapet
  • Kalender
  • Kontakt
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.Ok