Företags- och ekonomirådgivare till Östergötlanad

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver utöka vårt rådgivarteam. Nu söker Hushållningssällskapet i Östergötlands län medarbetare till vår ekonomirådgivning, placeringsort Vreta kluster. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete ihop med ett härligt gäng som trivs bra tillsammans.

Om tjänsten

Du kommer arbeta tillsammans med ett team bestående av rådgivare inom växtodling, miljö, ekonomi och redovisning, där du kommer utbyta erfarenheter och samarbeta kring olika frågeställningar som dyker upp i rådgivningen. Du kommer även att ingå i ett nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning.

I rollen som ekonomi- och företagsrådgivare är du med kunden inför olika beslut, både vid uppstart, utveckling och generationsskifte och bistår med underlag för beslutsfattning. Då tjänsten innefattar mycket självständigt arbete finns stor möjlighet till frihet i din planering. Det finns även chans till att utforma tjänsten efter egna intresseområden och därmed bidra till en positiv utveckling.

Hur bra låter inte detta? Fortsätt läs så ska vi berätta vilken bakgrund och personlighet som vi tror kommer göra succé i denna roll.

Vem är du?

Du har en ekonomisk utbildning med koppling till agrara näringen, exempelvis agronom, lantmästare eller liknande.  Erfarenhet från de gröna näringarna samt driftsplanering, företagsanalys och budgetering ses som meriterande. I tjänsten ingår även att bistå kunder vid ansökan om företagsstöd samt SAM-ansökningar. Det är ett plus om du även har kunskap om redovisning, redovisningsarbete och bokslut för olika företagsformer, men inget krav.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Placeringsort är Vreta Kloster (Vreta kluster), men möjlighet finns till flexibilitet. I tjänsten är B-körkort ett krav, då det ingår kundbesök ute på gård i arbetet.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan till oss snarast, dock senast den 19 augusti. Intervjuer genomförs fortlöpande och tillsättning av tjänsten kommer ske omgående, så skicka in din ansökan redan nu!

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Fredrik Ström, VD

tel: 0708-29 47 07, e-post: fredrik.strom@hushallningssallskapet.se

eller

Louise Darius, ekonomi- och företagsrådgivare
tel: 0708-29 08 26, e-post: louise.darius@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet består av 15 fristående medlemsorganisationer med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning.

Vi gjort vårt val och vill ej bli kontaktade av rekryteringsföretag och annonsörer.

Information om personuppgiftshantering hittar du här