Värdshuset på Lilla Böslid
Hushållningssällskapet Halland Okategoriserade

Värdshuset på Lilla Böslid ska genomgå en renovering

På Lilla Böslid stundar förändringar kommande år. I januari stänger värdshuset för att genomgå en renovering. Senare under året kommer en ny restaurang att öppna.

Under 2024 kommer värdshuset på Lilla Böslid, Eldsberga att genomgå en renovering. Annika Bergman, VD vid Hushållningssällskapet Halland som äger gården ser fram emot omdaningen.

– Vi räknar med att kunna hälsa nya och gamla gäster välkomna till julbord 2024. Vårt mål är att kunna erbjuda ökad tillgänglighet med kärleksfullt lagad mat av lokala råvaror.

Året som kommer ägnar man åt att göra Lilla Böslid ännu mer attraktivt för besökare året runt.

– Det ska finnas något för alla som gillar god mat. Oavsett om det är en lunch, firandet av mormors högtidsdag eller en våffla med barnen berättar Annika Bergman.

 

Fokus på halländska råvaror

Jonas Bentving, utvecklingsledare på Hushållningssällskapet Halland ser positivt på den kommande förändringen och förklarar att livsmedelsproducenterna i Halland ska få synas här.

– Vi kommer börja om från grunden kring vårt anrika värdshus. Byggnaden kommer renoveras och fokus framöver kommer ligga på halländska råvaror och våra halländska producenter. Vi vill skapa något för framtiden.