Hushållningssällskapet Norrbotten Västerbotten Ny på jobbet

Triss i ekonomer när Hushållningssällskapets ekonomirådgivning växer

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbottens ekonomirådgivning växer.

Nu presenterar vi tre nytillskott för att möta den stora efterfrågan på vår specialistkompetens.

Säg hej till David, Helena och Madelene!


David Granqvist, Ekonomichef – Luleå

David Granqvist är ny Ekonomichef på Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten. Uppdraget är att tillsammans med personalen skapa förutsättningar för att den växande ekonomirådgivningen ska utföra en så bra leverans som möjligt gentemot våra kunder.

David är civilekonom i botten och har på senare tid jobbat mycket med ekonomi kopplat till fastigheter, senast på Luleå Kommun. Nu tar han över det övergripande ekonomiska ansvaret för Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten och rollen som affärsområdeschef för ekonomirådgivarna.

 


Helena Beckenäs, Ekonomirådgivare – Luleå

Efter en kortare utflykt hos en annan arbetsgivare är Helena Beckenäs tillbaka som ekonomirådgivare på Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten. Den förra sejouren på Hushållningssällskapet varade i drygt 15 år, och med sina 34 år i branschen, varav 17 år som ekonomirådgivare, tar hon med sig gedigen kunskap och rutin till nytta för våra kunder.

Nu gör Helena Beckenäs efterlängtad comeback för att bistå våra kunder med bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt skogsdeklarationer, skatterådgivning och löpande bokföring.

 


Madelene Österberg, Ekonomirådgivare – Kalix

Med placering vid Kalixkontoret kommer vår nya redovisningsekonom Madelene Österberg sköta kundmottagning och löpande ekonomitjänster.

Madelene är inne på sin sista termin som studerande och examineras som redovisningsekonom till sommaren. Men redan nu smygstartar hon arbetet som ekonomirådgivare på Hushållningssällskapet.

Varmt välkomna till Hushållningssällskapet!