Virkesförsäljning och upphandling

Vi erbjuder expertis och stöd för virkesförsäljning och upphandling.

När det är dags att sälja virke vill du känna dig trygg över att du gör en bra affär, att du får så bra betalt som möjligt.

När du ska köpa skogliga tjänster vill du kunna jämföra priser och åtgärder, och känna dig säker på att jobbet är utfört enligt dina önskemål.

För att göra bästa möjliga affär är det bra att anlita en expert. Våra oberoende rådgivare har lång erfarenhet av både virkesförsäljning och upphandling.

Vi hjälper dig att:

  • Maximera avkastningen: Vi hjälper dig att bedöma olika alternativ för virkesförsäljning. Avverkningsuppdrag, avverkningsuppdrag fast kostnad, rotpost, leveransrotköp eller leveransvirke – vad är bäst för dig? Det kan vi avgöra, i samråd med dig.
  • Säkerställa kvalitet: Vid upphandling av skogliga tjänster hjälper vi dig att identifiera dina behov och samla in offerter från leverantörer. Vi ser till att du köper rätt tjänst till rätt pris.

Det här ingår vid virkesförsäljning och upphandling:

  • Virkesförsäljning: Vi inventerar alternativ, föreslår försäljningssätt och förhandlar med aktuella köpare, så att du får bästa möjliga avtal.
  • Upphandling: Vi hjälper dig att inventera dina aktuella behov, skapar offertunderlag och hjälper dig att köpa rätt tjänster till rätt pris.

Välkommen att kontakta oss!