HIR Skåne Press

All rådgivning på ett ställe

Under december månad tar HIR Skåne ett stort steg in i framtiden genom att börja skicka rådgivningsbrev via sitt innovativa kundverktyg, Portalen. Till en början kommer fokus ligga på växtodlingsbreven, men planen är att under 2024 inkludera andra brevserier i det digitala verktyget.

Portalen, en gemensam digital plattform för Hushållningssällskapen, utgör ett centralt nav där all kunskap samlas på ett ställe för kunden.

Några av Portalens framstående funktioner är:

1. Ökad tillgänglighet: Portalen är tillgänglig dygnet runt, vilket ger användarna friheten att interagera med HIR Skåne när det passar dem bäst. Oavsett om det handlar om att utforska tjänster eller kontakta rådgivare, finns Portalen alltid tillgänglig.

2. Personligt anpassad upplevelse: Varje individ är unik, och genom Portalen får användarna en digital plats skräddarsydd efter deras önskemål. Snabbt och enkelt når användarna den mest relevanta informationen, inklusive prenumerationer, ny kunskap, tjänster och kontaktuppgifter till deras personliga rådgivare. Beställningar och resultat lagras smidigt och är lättåtkomliga både för användaren och deras rådgivare.

3. Tryggt och säkert: Säkerheten är av högsta prioritet för HIR Skåne. Genom en omfattande serie av säkerhetsåtgärder kan användarna känna sig trygga när de använder Portalen för sina kommunikationsbehov.

HIR Skåne blickar framåt mot en mer effektiv och användarvänlig kommunikation med hjälp av Portalen, och med planer på att utöka användningen av verktyget under det kommande året.