Jag vill inte välja någon verksamhet.
Detta innebär att du inte ser innehåll och information som gäller just din valda verksamhet.
Hushållningssällskapet Jämtland Projekt
Lyckat matprojekt knyts ihop på företagsgala
Som en företagare uttryckte det ”efter Matkompetens kommer Matkoma”. Ja, nog är vi lite spaka efter gårdagens galakväll som fick sätta punkt för projektet Matkompetenscentrum Jämtland Härjedalen. Nästan hundra deltagare var på plats på Arctura och vi på Hushållningssällskapet vill passa på att tacka för alla glada tillrop och spännande samtal under gårdagskvällen.
Björn Ylipää berättade viskande men ändå så starkt om sin resa. Han lämnade nog ingen oberörd.
Manne Mosten på Norra Station Café och Magnus Stafverfeldt på Jamtli uppmärksammades för sina gärningar för livsmedelsproduktionen i länet, och båda blev tilldelade ett diplom och en bikupa för att vara riktiga Matambassadörer.
Extra stort grattis till Emma-Britas Café & Bröd, Börtnan som for hem med 10 000kr. Länsförsäkringar Jämtland var snabba på att haka på vår idé om att uppmärksamma ett företag som förde kunskapen vidare, något som Gunnel, Emma och Elin verkligen kan stoltsera med.
Många frågor om vad som händer sen, och det är en frågeställning som vi ser fram emot att utforska. Tillsammans med er. Projektet ska utvärderas och redovisas, och några mindre aktiviteter ska även genomföras. För oss är det här bara början på samarbetet mellan oss och livsmedelsproducenter, restauranger och besöksnäringen i länet.
/Ida Lindman, Projektledare Matkompetenscentrum Jämtland Härjedalen
Projektet är delfinansierat av europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling och är en samverkan mellan Hushållningssällskapet Jämtland, Matakademien och Jamtli