Redovisningskonsult till Rådgivarna i Sjuhärad

Har du hög servicekänsla och trivs i mötet med andra människor? Är du dessutom en utpräglad siffermänniska med intresse för redovisning? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vår avdelning för affärsrådgivning och redovisning har ett ökat antal av kunder och behöver expandera för att kunna ta hand om alla.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team med redovisningskonsulter och affärsrådgivare. I samma korridor har du kollegor som arbetar som växtodlingsrådgivare och husdjursrådgivare. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en helhetslösning vilket innebär ett nära samarbete med såväl kollegorna i redovisningsteamet som övriga rådgivare inom växtodling och husdjur. Du ges dessutom en möjlighet att ingå i Hushållningssällskapets nationella nätverk med 300 rådgivare från 14 andra Hushållningssällskap.

Om dig

Du har erfarenhet av arbetet som redovisningskonsult eller lantbruk. Som person har du lätt för att samarbeta och vinna kollegors och kunder förtroende. Du har ett nyfiket och lösningsorienterat förhållningssätt.

Vi erbjuder

Vi har en bred verksamhet inom ekonomi, växtodling, skog och animalieproduktion i Rådgivarna i Sjuhärad. Vi har ett nära samarbete med Hushållningssällskapet Sjuhärad där det bedrivs forskning, försöksverksamhet och, genom Strömma Naturbrukscentrum, gymnasieutbildning. Huvudkontoret finns på Landsbygdens Rådgivningscentrum i Länghem några mil från Borås. Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med engagerade kollegor och korta beslutsvägar. Tjänsten stationerad i Länghem med viss möjlighet till distansarbete.

Kvalifikationer

Du behöver ha en eftergymnasial ekonomiutbildning.

Ansökan

Ansökan ska vara inne senast 15 juli och skickas till jonas.bodenhem@hushallningssallskapet.se