Hushållningssällskapet Västra söker Ekonom till affärsstöd

I Hushållningssällskapet Västra står utvecklingen aldrig stilla. Hos oss arbetar rådgivare, projektledare, försökstekniker och laboranter, totalt är vi 80 personer. Vår gemensamma nämnare är utveckling av Sveriges landsbygd och lantbruk. Vill du bli en av oss?

Om tjänsten

Affärsstöd bemannas idag av 6 personer, och inför en kommande pensionsavgång söker vi nu en ny kollega. Vi har ansvar för alla ekonomiprocesser, HR, IT och medlemsadministration. Vi fungerar som ett stöd för både ledningsgrupp och medarbetare.

Som vår nya kollega kommer du att ha det övergripande ansvaret för Hushållningssällskapets projektadministration. Du blir ett viktigt stöd för våra projektledare under hela projektets livscykel – från ansökan till slutredovisning. För närvarande driver vi 35 projekt med olika finansieringsformer, och hanteringen av rekvisitioner blir en av dina prioriterade arbetsuppgifter.

Tillsammans med de andra Hushållningssällskapen i Sverige utvecklar vi ett gemensamt CRM-system. Du kommer att vara involverad i den fortsatta implementeringen och utvecklingen av detta system.

Nuvarande ekonom kommer att finnas kvar i organisationen ytterligare tid vilket garanterar en god överlämning och onboardning för dig som blir vår nya kollega.

Om dig

Du är detaljorienterad och strukturerad. Din pedagogiska förmåga och tålamod är värdefulla egenskaper. Ibland kommer din stressnivå att sättas på prov, men som medarbetare hos oss har du stora möjligheter att vara med och utveckla både oss, våra system och rutiner, och inte minst dig själv.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inslag av systemvetenskapliga studier.
  • Erfarenhet av projektredovisning mot myndigheter, implementering av system och kravställning för anpassningar är meriterande.

Frågor besvaras av 

Anna Karin Skärberg
Chef Affärsstöd
Tel: 0521-72 55 10
E-post: anna.karin.skarberg@husahllningssallskapet.se

Ansökan

Ansökan skickas till rekrytering@hushallningssallskapet.se
Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om Hushållningssällskapet 
Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av 15 oberoende hushållningssällskap över hela landet. Vi arbetar tillsammans med lantbrukets och landsbygdens utveckling utifrån regionala förutsättningar, alltid med våra kunders utmaningar som drivkraft. Sedan över 200 år är Hushållningssällskapet en aktör som verkar för att hushålla med jordens resurser – därav namnet. Cirka 1000 medarbetare delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer.  

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings – och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.