Hushållningssällskapet Skåne söker två projektledare med agrar inriktning till Forskning & Utveckling

Vill du ha ett jobb där du kan skapa verklig skillnad för det svenska lantbruket? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Om tjänsterna

På Hushållningssällskapet Skåne drivs vi av att den forskning som görs inom det agrara området ska nå hela vägen ut till slutanvändaren med målsättningen att generera ett hållbart och lönsamt lantbruk. Vi genomför egna projekt samt skalar upp andras forskningsresultat för att säkerställa lösningar anpassade utifrån de förutsättningar som råder för en lantbrukare i dennes vardag. Hos oss kommer du att jobba med att leda olika projekt, exempelvis kring växtskydd, vatten, klimat, biodiversitet, kolinlagring, beredskap mm. Projekten drivs i nära samverkan med forskare, rådgivare och samhällsaktörer. Hos oss har du möjlighet att driva projekt som du själv brinner för, självklart alltid i linje med vår strategi.

Om dig

Vi tror att du som söker

  • är en driven och social projektledare
  • vill arbeta tillsammans med andra såsom kollegor, rådgivare och lantbrukare för att identifiera de behov som finns
  • drivs av att forskningen ska nå hela vägen ut till slutanvändare
  • är flexibel och tar med dig nya sätt att tänka och drivs av ett intresse för nya perspektiv
  • har ett intresse av att skapa ett lönsamt och hållbart framtida jordbruk

Vi erbjuder

Hushållningssällskapet Skåne präglas av en kultur med engagerade, respektfulla och nyfikna medarbetare. Det finns en uttalad strävan efter att skapa en trygg och säker arbetsplats där medarbetare kan trivas och utvecklas. Hushållningssällskapet Skåne erbjuder en jordnära arbetsplats och natursköna miljöer med möjlighet till flexibilitet, hybrida arbetssätt samt trivselaktiviteter, gemensam frukost varje dag, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Tjänsterna är heltidstjänster där du rapporterar till chefen för Forskning & Utveckling. Placeringsort är Borgeby med möjlighet till hybrida lösningar.

Kvalifikationer

Du har troligen en fördjupning inom ämnen nära jordbruk, såsom till exempel vatten, djur, odlingssystem, biologi, växtskydd eller liknande. Vi lägger större fokus på dina personliga egenskaper än den specifika utbildning du har, då vi har möjlighet att erbjuda kompletterande kompetenser inom Hushållningssällskapet Skåne. Du får gärna ha erfarenhet av att driva projekt utanför akademin, och vi värdesätter affärsförståelse. Vi ser att du är initiativrik och gärna med starka band till lantbrukssektorn, där nyfikenhet driver dig framåt och du vill göra verklig skillnad. För den ena av tjänsterna är kravet att du som söker är disputerad, troligtvis inom något av ovanstående områden.

Frågor besvaras av

I denna rekrytering samarbetar vi med All About People AB och kontaktpersoner för uppdraget är Camilla Benckert, camilla@allaboutpeople.se och Sofi Bernflo, sofi@allaboutpeople.se.

Ansökan

Din ansökan vi önskar senast den 11 augusti. Ansök här!

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig!


Om Hushållningssällskapet
Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av 15 oberoende hushållningssällskap över hela landet. Vi arbetar tillsammans med lantbrukets och landsbygdens utveckling utifrån regionala förutsättningar, alltid med våra kunders utmaningar som drivkraft. Sedan över 200 år är Hushållningssällskapet en aktör som verkar för att hushålla med jordens resurser – därav namnet. Cirka 1000 medarbetare delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer.

Om All About People

All About People är det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi är HR-bolaget som stöttar kunden från on till offboarding. Vi är experter på Rekrytering och People Advisory (HR). Vi är kundens förlängda HR avdelning och den trygga affärspartnern. Tillsammans skapar vi framgångsrika, välmående och hållbara organisationer. Mer information om oss hittar du på www.allaboutpeople.se.