Hushållningssällskapet Skåne söker säljande konferens- och eventkoordinator till Bjärsjölagårds Slott

I hjärtat av Skåne, inbäddat mellan böljande fält och allékantade vägar, ligger Bjärsjölagårds Slott. En pärla, omsorgsfullt bevarad och renoverad med största varsamhet. Från korridorer och vackra valv kan man nästan höra slottet viska om svunna tider. Här har du just nu möjlighet att jobba med kundevent i en historisk och naturskön miljö. Välkommen att söka tjänsten som konferens- och eventkoordinator på Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid.

Om tjänsten

Bjärsjölagårds Slott är en populär mötesplats med spännande gastronomi för allt från konferenser och möten till bröllop, fest och andra evenemang. Som Konferens- och eventkoordinator på slottet säljer du in och arrangerar olika event för såväl företag som privatpersoner och har en betydande roll för att göra dessa tillställningar framgångsrika. Du kommer att jobba under hela processen, från utveckling av koncept, införsäljning och att ta emot förfrågningar till genomförande och återkoppling. Den viktigaste delen i ditt arbete är att säkerställa helhetsupplevelsen för gäst och verksamhet, vilket innebär att jobba med kundkontakt, försäljning och uppföljning för att säkerställa att förväntningar och behov uppfylls. Utöver detta kommer du också att delta i marknadsföringsaktiviteter och mässor samtidigt som du kommer arbeta med att utveckla nya event, från idé till genomfört event.

På slottet arbetar väl sammansvetsat team så det är viktigt för att du värnar om gott samarbete och ser till gästens helhetsupplevelse.

Om dig

Vi söker dig som

  • Har god förståelse för och inblick i konferens-, bröllop- hotell- och restaurangbranschen.
  • Tycker om kundkontakt, sälj och jobbar aktivt med att skapa nya kontakter och följa upp befintliga samarbeten.
  • Brinner för att inspirera och få andra människor att känna sig sedda, välkomna och kan lyssna för att förstå kundens unika behov och önskemål.
  • Är utåtriktad och har som mål att göra det lilla extra för att överträffa kundernas förväntningar. Förstår att detaljer är viktiga för en minnesvärd helhetsupplevelse.
  • Är beredd att kavla upp ärmarna och göra det som krävs i stunden. Jobba ”över gränserna” om situationen kräver det.
  • Är kreativ och nyfiken, bra på att se möjligheter och hitta lösningar.

Som person är du serviceorienterad, organiserad, tydlig och prestigelös. Du är också social och har ett positiv bemötande och en mycket god social kompetens.

Din arbetsplats är Bjärsjölagårds Slott och du kommer att rapportera till verksamhetschefen.

Kvalifikationer

  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande roll eller arbetsuppgifter med fokus på konferens, bröllop, hotell/eller och restaurang.
  • Har du utbildning inom servicebranschen och sälj är detta meriterande.
  • Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, såväl i tal som skrift eftersom mycket kontakt sker via telefon och e-post.
  • Har bil och B-körkort

Erbjudande

Hushållningssällskapet Skåne präglas av en kultur med engagerade, respektfulla och nyfikna medarbetare. Det finns en uttalad strävan efter att skapa en trygg och säker arbetsplats där medarbetare kan trivas och utvecklas. Hushållningssällskapet Skåne erbjuder en jordnära arbetsplats och natursköna miljöer med möjlighet till flexibilitet, hybrida arbetssätt samt friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Din arbetsplats är Bjärsjölagårds Slott och du kommer att rapportera till verksamhetschefen.

Tjänstgöringsgraden är 75%.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med All About People AB och kontaktpersoner för uppdraget är Camilla Benckert, camilla@allaboutpeople.se och Sofi Bernflo, sofi@allaboutpeople.se.

Ansökan

Ansök senast den 24 mars. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan, ser fram emot att få komma i kontakt med dig!

Ansök här!

 

Om Hushållningssällskapet
Bjärsjölagårds Slott är en del av Hushållningssällskapet. Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av 15 oberoende hushållningssällskap över hela landet. Vi arbetar tillsammans med lantbrukets och landsbygdens utveckling utifrån regionala förutsättningar, alltid med våra kunders utmaningar som drivkraft. Sedan över 200 år är Hushållningssällskapet en aktör som verkar för att hushålla med jordens resurser – därav namnet. Cirka 1000 medarbetare delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer. Läs gärna mer om Bjärsjölagårds slott på www.bjarsjolagardsslott.se.

Om All About People
All About People är det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi är HR-bolaget som stöttar kunden från on till offboarding. Vi är experter på Rekrytering och People Advisory (HR). Vi är kundens förlängda HR avdelning och den trygga affärspartnern. Tillsammans skapar vi framgångsrika, välmående och hållbara organisationer. Mer information om oss hittar du på www.allaboutpeople.se.