Hushållningssällskapet Skåne söker junior systemutvecklare

Vill du vara med och skapa förutsättningar som genererar värde och gör skillnad för svenskt jordbruk? Har du dessutom ett brinnande intresse för systemutveckling? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

På Hushållningssällskapet Skåne är digitalisering ett prioriterat område, och det satsas därför på att skapa nya tjänster för att stärka svenskt lantbruk. I takt med att jordbruket teknologiseras och digitaliseras krävs det nya digitala tjänster som utvecklar lantbruket mot högre lönsamhet och i en hållbar riktning. Hushållningssällskapet är en unik aktör på den svenska marknaden, där ett av fokusområdena är att ta fram oberoende information för lantbrukare.

På Hushållningssällskapet Skåne kommer du, i nära samarbete med forskare, lantbrukare, medarbetare, rådgivare och samhälle, arbeta med att skapa och utveckla nya digitala lösningar. Ditt fokus kommer att vara att ta fram allt från funktionella prototyper till konkurrenskraftiga lösningar för svenskt lantbruk. I takt med att projekt mognar kommer du att vara en viktig kugge i att ta fram teknisk kravställning när det gäller IT-säkerhet, databaser och API:er som möjliggör uppskalning av projekt till produkt som görs antingen in-house alternativt av externa utvecklare. Du kommer också att vara teknisk mottagare av källkod från projekt som arbetats fram av externa utvecklare.

I takt med att teknologisering/digitalisering av lantbruket snabbt ökar, finns det ett stort behov av att integrera drönare och sensorer i det vardagliga lantbrukslivet, med alltifrån att identifiera årets skördepotential till att upptäcka sjukdomar. Självklart finns det utrymme för maskininlärning och AI, men det är viktigare vad vi vill göra än att låsa in oss på specifika metoder.

Om dig

Vi tror att du som söker

  • är en flexibel och kreativ junior systemutvecklare som drivs av nyfikenhet för nya tekniker
  • är intresserad av att skapa säkra digitala tjänster
  • har goda möjligheter att uttrycka dig i tal och skrift samt är en lyhörd lagspelare
  • har ett intresse av att skapa ett lönsamt framtida jordbruk
  • har en förståelse för eller är intresserad av att sätta dig in i lantbruksdata, ekonomi och biologisk mångfald i odlingslandskapet

Vi erbjuder

Hushållningssällskapet Skåne präglas av en kultur med engagerade, respektfulla och nyfikna medarbetare. Det finns en uttalad strävan efter att skapa en trygg och säker arbetsplats där medarbetare kan trivas och utvecklas. Hushållningssällskapet Skåne erbjuder en jordnära arbetsplats och natursköna miljöer med möjlighet till flexibilitet, hybrida arbetssätt samt friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Placeringsort är Borgeby med möjlighet till hybrida lösningar.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en utbildning inom systemutveckling eller annan inriktning som bedöms relevant. Du får gärna vara en junior utvecklare som är hungrig att lära dig. Du har utbildning och kompetens inom front-end utveckling, med goda färdigheter inom databaser, IT-säkerhet och programmering. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med containerbaserade miljöer och reproducerbara arbetsflöden. Vi ser att du har en god förståelse för integration av webb API:er, och är villig att lära dig eller har förståelse kring bildanalys från både drönare och satelliter. I det dagliga arbetet är dataanalys kärnan och vi värdesätter en förståelse för att replikera arbetsflöden från vetenskapliga publikationer. Det är viktigt att du har ett datadrivet fokus där vi ger ett stort utrymme för individuell utveckling.

Frågor besvaras av

I denna rekrytering samarbetar vi med All About People AB och kontaktpersoner för uppdraget är Camilla Benckert, camilla@allaboutpeople.se och Sofi Bernflo, sofi@allaboutpeople.se.

Ansökan

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 mars. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig!

Ansök här!

 

Om Hushållningssällskapet
Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av 15 oberoende hushållningssällskap över hela landet. Vi arbetar tillsammans med lantbrukets och landsbygdens utveckling utifrån regionala förutsättningar, alltid med våra kunders utmaningar som drivkraft. Sedan över 200 år är Hushållningssällskapet en aktör som verkar för att hushålla med jordens resurser – därav namnet. Cirka 1000 medarbetare delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer.

Om All About People
All About People är det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi är HR-bolaget som stöttar kunden från on till offboarding. Vi är experter på Rekrytering och People Advisory (HR). Vi är kundens förlängda HR avdelning och den trygga affärspartnern. Tillsammans skapar vi framgångsrika, välmående och hållbara organisationer. Mer information om oss hittar du på www.allaboutpeople.se.