Hushållningssällskapet Skåne söker HR-ansvarig

Drivs du av att se människor och organisationer utvecklas? Trivs du i en roll där du får möjlighet att ta ansvar och vara med och påverka? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Hushållningssällskapet Skåne är måna om att ha en arbetsplats som präglas av högt engagemang och samarbete samt är trygg, säker och hållbar. HR avdelningens uppgift är att säkerställa detta och skapa förutsättningar för att medarbetarna ska må bra, trivas, utvecklas och prestera. På HR avdelningen jobbar två personer, du som HR Ansvarig samt en HR Administratör/Löneansvarig som rapporterar till dig. Totalt är det ca 160 anställda i de delar av verksamheten som du är HR Ansvarig för.

Som HR Ansvarig är du en viktig del av ledningsgruppen och jobbar affärsnära för att säkerställa att medarbetarna har kunskap om och jobbar mot att uppnå organisationens övergripande mål. Du coachar chefer i deras dagliga ledarskap och fungerar som bollplank och expert vid arbetsrättsliga frågeställningar. Just nu implementeras ett HRM system som kommer att vara till stor hjälp i ditt arbete. Inom Hushållningssällskapet finns HR Ansvariga i de andra sällskapen i Sverige som du nätverkar med.

Om dig

Vi tror att du som söker

  • Är en ”people person” med stort hjärta och drivs av att alltid förena vad som är bäst för verksamheten med vad som är bäst för människorna i organisationen
  • Har erfarenhet av och tankar kring hur HR kan skapa affärsnytta i en organisation
  • Har en förmåga till helhetssyn och kan prioritera det viktigaste först
  • Har en strategisk utgångspunkt och att du utifrån detta perspektiv leder, driver initiativ, agerar och följer upp
  • Har erfarenhet och förståelse för hur man som organisation får människorna med sig i en förändring
  • Har stor empati och en förmåga att lyssna samt gör dig förstådd på ett respektfullt sätt
  • Har erfarenhet av att jobba med kollektivavtal och facklig samverkan

Vi erbjuder

Hushållningssällskapet Skåne präglas av en kultur med engagerade, respektfulla och nyfikna medarbetare. Det finns en uttalad strävan efter att skapa en trygg och säker arbetsplats där medarbetare kan trivas och utvecklas. Hushållningssällskapet Skåne erbjuder en jordnära arbetsplats och natursköna miljöer med möjlighet till flexibilitet, hybrida arbetssätt samt friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Du rapporterar till VD för Hushållningssällskapet Skåne. Placeringsort är Borgeby eller Skepparslöv med möjlighet till hybrida lösningar.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot HR/beteendevetenskap. Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat HR arbete.

Frågor besvaras av

I denna rekrytering samarbetar vi med All About People AB och kontaktpersoner för uppdraget är Camilla Benckert, camilla@allaboutpeople.se och Sofi Bernflo, sofi@allaboutpeople.se.

Ansökan

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig!

Ansök här!

 

Om Hushållningssällskapet
Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av 15 oberoende hushållningssällskap över hela landet. Vi arbetar tillsammans med lantbrukets och landsbygdens utveckling utifrån regionala förutsättningar, alltid med våra kunders utmaningar som drivkraft. Sedan över 200 år är Hushållningssällskapet en aktör som verkar för att hushålla med jordens resurser – därav namnet. Cirka 1000 medarbetare delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer.

Om All About People
All About People är det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi är HR-bolaget som stöttar kunden från on till offboarding. Vi är experter på Rekrytering och People Advisory (HR). Vi är kundens förlängda HR avdelning och den trygga affärspartnern. Tillsammans skapar vi framgångsrika, välmående och hållbara organisationer. Mer information om oss hittar du på www.allaboutpeople.se.