Hushållningssällskapet Skåne söker administratör till Odlarservice

Har du hög servicekänsla och tycker om att kommunicera med andra människor? Har du dessutom ett intresse för svenskt lantbruk? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

På avdelningen Odlarservice inom Hushållningssällskapet Skåne är målsättningen att öka lönsamheten för det svenska lantbruket. Uppgiften är att hitta de områden där det finns potential att öka lönsamheten för den enskilde lantbrukaren. Med hjälp av Hushållningssällskapets praktiska och tekniska tjänster, så som precisionsodling, kalkning, markkartering och nematodkartering, kan det bli ett rejält steg i rätt riktning.

Som administratör på Odlarservice kommer du att jobba med daglig administration kring jordprovtagning. Detta innebär att du håller kontakt med kunder, oftast via telefon eller mejl och skapar orderunderlag som fördelas till provtagare. Du har också en tät kontakt med provtagarna för att underlätta deras arbete ute på fälten, vilket kan innebära alltifrån att fördela uppdragen till att svara på frågor och hjälpa till att lösa praktiska frågeställningar som kan uppstå kring provtagning, emballering mm. När proverna är klara hjälper du till att packa och skicka dessa till labb. Du granskar även fakturor som kommer från labbet för att säkerställa att alla uppgifter är rätt.

Om dig

Vi tror att du som söker

  • Tycker om att vara spindeln i nätet och få helheten att fungera
  • Är noggrann och trivs bäst med att ha ordning och reda i ditt arbete
  • Är socialt kompetent, bra på att kommunicera med olika typer av människor och har ett trevligt bemötande
  • Har inställningen att allt går att lösa
  • Tycker om att ge service åt andra
  • Behärskar Officepaketet och är van vid att använda olika systemlösningar som dagliga hjälpmedel

Vi erbjuder

Hushållningssällskapet Skåne präglas av en kultur med engagerade, respektfulla och nyfikna medarbetare. Det finns en uttalad strävan efter att skapa en trygg och säker arbetsplats där medarbetare kan trivas och utvecklas. Hushållningssällskapet Skåne erbjuder en jordnära arbetsplats och natursköna miljöer med möjlighet till flexibilitet, hybrida arbetssätt samt friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Placeringsort är Borgeby med möjlighet till hybrida lösningar.

Tjänsten är en deltidstjänst med en tjänstgöringsgrad någonstans mellan 80-100% beroende på säsongsvariationer samt kvalifikationer och önskemål hos dig som söker. Vi vill därför att du anger vilken tjänstgöringsgrad du önskar i din ansökan.

Kvalifikationer

Du har någon form av gymnasial utbildning. En stor fördel är om du har en bakgrund inom eller insikt och förståelse för lantbruksnäringen. Du talar och skriver svenska flytande.

Frågor besvaras av

I denna rekrytering samarbetar vi med All About People AB och kontaktpersoner för uppdraget är Camilla Benckert, camilla@allaboutpeople.se och Sofi Bernflo, sofi@allaboutpeople.se.

Ansökan

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 mars. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få komma i kontakt med dig!

Ansök här!

 

Om Hushållningssällskapet
Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av 15 oberoende hushållningssällskap över hela landet. Vi arbetar tillsammans med lantbrukets och landsbygdens utveckling utifrån regionala förutsättningar, alltid med våra kunders utmaningar som drivkraft. Sedan över 200 år är Hushållningssällskapet en aktör som verkar för att hushålla med jordens resurser – därav namnet. Cirka 1000 medarbetare delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer.

Om All About People
All About People är det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi är HR-bolaget som stöttar kunden från on till offboarding. Vi är experter på rekrytering och People Advisory (HR). Vi är kundens förlängda HR-avdelning och den trygga affärspartnern. Tillsammans skapar vi framgångsrika, välmående och hållbara organisationer. Mer information om oss hittar du på www.allaboutpeople.se.