Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en Senior Redovisningskonsult till Umeå

Är du redo för ett nytt steg i karriären och bli vår nya kollega till vårt härliga gäng? Vi befinner oss på en rolig utvecklingsresa och vi vill förstärka vårt kontor i Umeå med en erfaren redovisningskonsult. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Umeå och Västerbotten?

Om tjänsten

Hos oss får du inte bara ett jobb utan hos oss är varje medarbetare en nyckelspelare för att skapa en mer hållbar framtid, en del av en gemenskap som främjar hållbart lantbruk och landsbygdsutveckling.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten har kontor i Kalix, Luleå och Umeå. Våra kunder finns främst inom lantbruket, skogsnäringen och den offentliga sektorn. I Umeå jobbar idag tre rådgivare inom gröna näringen och nu vi vill förstärka kontoret med en senior redovisningskonsult. Vi söker dig som trivs med ansvar att skapa och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

Tillsammans med teamet i Umeå kommer du att ha möjlighet att påverka och bidra till vårt företags framgång och tillväxt, inte minst medverka vid rekrytering av fler medarbetare till kontoret. I rollen ingår löpande bokföring, arbete och upprättande av bokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisningar, rapporteringar, moms- och arbetsgivardeklarationer samt rådgivning i frågor rörande kundföretagens ekonomi.

Om dig

Du är en person som med enkelhet skapar goda relationer och samarbeten, internt som externt, samt använder din yrkeskompetens och din förmåga att veta vad som behöver göras. Du är trygg i dig själv och tillsammans med övriga inom avdelningen får vi andra att känna sig välkomna till oss. Att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor är något som lockar dig.

För att trivas i den här rollen behöver du vara en rutinerad och trygg redovisningsekonom som har flerårig erfarenhet av hantverket och kundkontakter. Du är självständig och kan ta egna beslut, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina kollegor. Som person är du strukturerad och noggrann och trivs med att arbeta ut mot kund. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang att bygga vidare på vårt team.

Vi uppskattar kollegor som har ett positivt och öppet förhållningssätt, är prestigelösa och ansvarstagande. Är du dessutom en driven initiativtagare så kommer du att passa hos oss!

Kvalifikationer:

  • Vi tror att du passar perfekt för den här rollen om du har eftergymnasial ekonomiutbildning och erfarenhet av arbete som konsult inom redovisning ut mot kund.
  • Erfarenhet av kunder inom lantbruk och skog är önskvärt men inget krav
  • Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Körkort är ett krav

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du med din kompetens och personliga egenskaper som människa kommer vara en viktig tillgång för verksamheten. Frihet under ansvar är en av våra grundpelare och just flexibiliteten hos oss är något som uppskattas av våra medarbetare – både vad gäller arbetstider och möjligheten att arbeta hemifrån ibland. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att påverka och utveckla kontoret och kunderna i Umeå.

Du ges dessutom en fantastisk möjlighet att vara del i ett stort nätverk då vi har mycket utbyte av övriga 15 Hushållningssällskap runt om i landet. Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö, för oss är det viktigt att du har möjlighet till balans mellan arbete och fritid och dessutom kommer du bli expert på landsbygdsföretag och de gröna näringarna!

Om Hushållningssällskapet

Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av 15 oberoende hushållningssällskap över hela landet. Vi arbetar tillsammans med lantbrukets och landsbygdens utveckling utifrån regionala förutsättningar, alltid med våra kunders utmaningar som drivkraft. Sedan över 200 år är Hushållningssällskapet en aktör som verkar för att hushålla med jordens resurser – därav namnet. Cirka 1000 medarbetare delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer.

Frågor besvaras av

Om du har frågor och vill veta mer om tjänsten är du mer än välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Cathrine Lind 070-577 06 18 AxÖ Consulting. cathrine.lind@axoconsulting.se

OBS! Vi går igenom ansökningar löpande fram till semesterperioden v 28-31, skickar du in din ansökan under semesterperioden kommer din ansökan behandlas efter sista ansökningsdagen som är 11 augusti.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka här för att komma till ansökningsformuläret.