Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge söker lokalvårdare/kökspersonal till Gamlebygymnasiet

Har du hög servicekänsla och tycker om att skapa trivsel för din omgivning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Vi söker en kombinerad tjänst till Gamlebygymnasiet som består av 50% lokalvård och 50% köksbiträde. Tjänsten är ett vikariat under ett år. Du arbetar tillsammans med skolans andra lokalvårdare med städning av skolans lokaler samt utför enklare arbetsuppgifter i köket under ledning av skolans kock. I tjänsten ingår att delta i möten med servicechef och övrig personal.

Om dig

Tjänsten kräver att du är noggrann, metodisk och driven. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, handlingskraft och social kompetens. Viktigt är också att kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett flexibelt sätt. Du arbetar i linje med skolans värdegrund och samverkar med skolans övriga personal. Du förstår betydelsen av din roll som förebild och trygg vuxen.

Vi erbjuder

Gamlebygymnasiet är en liten skola med ett stort hjärta som klappar för gröna näringar. Vi är ett naturbruksgymnasium med riksintag för elever som tycker om djur, natur maskiner och som vill ha en praktisk utbildning med möjlighet till fortsatta studier. Alla våra utbildningar ger eleven valmöjlighet att börja jobba direkt efter studenten eller läsa vidare på universitet eller högskola.  Skolan präglas av en härlig gemenskap både mellan eleverna men också mellan elever och personal. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett roligt och omväxlande arbete tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare.

Kvalifikationer:

  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av köksarbete och/eller lokalvård.
  • B-körkort är ett krav.

Tillträdesdatum sker efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Eklöv, Service- och internatchef, martin.eklov@gamlebygymnasiet.nu eller 073 414 21 22

Sista ansökningsdatum 2024-05-15 Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Sök tjänsten

Välkommen att söka tjänsten via vårt rekryteringsverktyg (öppnas i nytt fönster).

Välkommen med din ansökan!

Om Gamlebygymnasiet

Gamlebygymnasiet ligger ca 2 mil norr om Västervik. Drygt hälften av skolans elever bor på internatet. Cirka 50 personer är i tjänst för våra 200 elever. Skolan drivs av Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge, som driver tre naturbruksgymnasier. Hushållningssällskapet arbetar med kunskap för att utveckla det gröna näringslivet.

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge består av ca 250 medarbetare som är utspridda på sex olika kontor och skolor. Detta gör att vi kan söka kompetenser över en stor del av landet och erbjuda arbetsmöjligheter i tre olika län.

Läs här hur vi behandlingar dina personuppgifter.