Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge söker lärare till Gamlebygymnasiet i olika ämneskombinationer

Vi söker flera lärare till Gamlebygymnasiet i ämnena samhällskunskap, historia, svenska och företagsekonomi/servicekunskap.

Om tjänsten

Tjänsternas omfattning beror på ämneskombination. Du kommer att undervisa såväl teoretiskt som praktiskt på gymnasienivå. I tjänsterna ingår att handleda elever och medverka i det pedagogiska utvecklingsarbetet på skolan. Du ingår och deltar aktivt i ett av skolans arbetslag. Du arbetar i linje med skolans värdegrund och samverkar med skolans övriga personal.

Om dig

Du brinner för elevernas utveckling! Du är utåtriktad och socialt aktiv, tycker om att skapa kontakter och underhålla relationer. Du tar del av aktuell forskning och vågar tänka nytt. Du ser värdet i att arbeta ämnesöverskridande för att skapa motivation och helhet i undervisningen. Du är utvecklingsinriktad och tar gärna emot feedback från både kollegor och ledning i syfte att förbättra ditt arbete. Du ser vinsten med att arbeta med alternativa och digitala verktyg och har god kännedom om de styrdokument som reglerar skolans arbete. Som pedagog arbetar du inkluderande och har ett stort engagemang och intresse för ungdomar. Du ger eleverna ett demokratiskt och etiskt tänkesätt. Du tar egna initiativ och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Viktigt är också att kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och sätta upp och hålla tidsramar. För att kunna hjälpa elever med särskilda behov behöver du vara lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Arbetet i skolan förutsätter att du kan samarbeta med andra människor, lyssna och kommunicera.

Vi erbjuder

Gamlebygymnasiet är en liten skola med ett stort hjärta som klappar för gröna näringar. Vi är ett naturbruksgymnasium med riksintag för elever som tycker om djur, natur maskiner och som vill ha en praktisk utbildning med möjlighet till fortsatta studier. Alla våra utbildningar ger eleven valmöjlighet att börja jobba direkt efter studenten eller läsa vidare på universitet eller högskola.  Skolan präglas av en härlig gemenskap både mellan eleverna men också mellan elever och personal. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett roligt och omväxlande arbete tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare.

Kvalifikationer:

  • Du har adekvat utbildning och är behörig att undervisa i något/några av ämnena ovan.
  • B-körkort är ett krav för transport av elever för undervisning utanför skolan.

Tillträdesdatum sker efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsterna är du välkommen att kontakta Märta Jensen, Rektor, marta.jensen@gamlebygymnasiet.nu

Sista ansökningsdatum 2024-05-05. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Sök tjänsten

Välkommen att söka tjänsten via vårt rekryteringsverktyg (öppnas i nytt fönster).

Välkommen med din ansökan!

Om Gamlebygymnasiet

Gamlebygymnasiet ligger ca 2 mil norr om Västervik. Drygt hälften av skolans elever bor på internatet. Cirka 50 personer är i tjänst för våra 200 elever. Skolan drivs av Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge, som driver tre naturbruksgymnasier. Hushållningssällskapet arbetar med kunskap för att utveckla det gröna näringslivet.

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge består av ca 250 medarbetare som är utspridda på sex olika kontor och skolor. Detta gör att vi kan söka kompetenser över en stor del av landet och erbjuda arbetsmöjligheter i tre olika län.

Läs här hur vi behandlingar dina personuppgifter.