Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge söker djurskötare till Naturbruksgymnasiet Kalmar

Är din passion djur och natur? Trivs du med att undervisa och inspirera ungdomar? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Till Naturbruksgymnasiet Kalmar söker vi nu en passionerad och engagerad djurskötare för en heltidstjänst. Tjänsten innebär dagligt omvårdnadsarbete av skolans djur såsom minigrisar, kaniner, getter, sköldpaddor, möss, marsvin, gecko med mera. Du kommer att ingå i ett team där ansvar för djurens välbefinnande, utfodring, skötsel, och enklare veterinärvård ingår. Du kommer även att bistå i den praktiska undervisningen där eleverna lär sig grundläggande djurskötsel.

Om dig

För att trivas i rollen som djurskötare hos oss ser vi att du har en djup passion för djur och natur. Du har tidigare erfarenhet av arbete med djur av olika slag och ett genuint intresse för att vägleda och utbilda ungdomar i djurskötsel. Kanske har du själv utbildat dig vid ett naturbruksgymnasium? Erfarenhet av praktiskt arbete med djur t.ex. inom lantbruk är meriterande. Då arbetet innebär mycket praktiskt arbete utomhus ser vi att du är fysiskt uthållig. Du är en lagspelare som värdesätter samarbete och delar gärna med dig av dina kunskaper till både elever och kollegor.

Vi erbjuder

Naturbruksgymnasiet Kalmar erbjuder en unik utbildningsmiljö med fokus på det gröna näringslivet. Vi befinner oss i ett expansivt skede med renovering av internat och skolhus, nya maskiner, ny läroplan och spännande skolutveckling. Skolan ligger i naturskönt område strax utanför Kalmar. Lärare, instruktörer och övrig personal är skolans viktigaste resurs. Du är viktig!

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av arbete med djur är meriterande.
  • Utbildning vid naturbruksgymnasium är meriterande.
  • B-körkort är önskvärt.

Tillträdesdatum är 2024-08-05, eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum 2024-05-12, vi kommer att behandla ansökningar löpande.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Eva Söderberg, 076-6415804, eva.soderberg@nbgkalmar.se

Sök tjänsten

Välkommen att söka tjänsten via vårt rekryteringsverktyg (öppnas i nytt fönster).

Välkommen med din ansökan!

Om Naturbruksgymnasiet Kalmar

På skolan går det ca 170 elever och vi är ca 35 i personalen. Skolan befinner sig i ett expansivt skede med renovering av internat och skolhus, nya maskiner, ny läroplan och spännande skolutveckling. Skolan ligger i naturskönt område strax utanför Kalmar. Lärare, instruktörer och övrig personal är skolans viktigaste resurs. Du är viktig! Vi har ett nära samarbete med våra systerskolor Ingelstadgymnasiet och Gamlebygymnasiet.

Läs mer om Naturbruksgymnasiet Kalmar på www.nbgkalmar.se

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge består av ca 250 medarbetare som är utspridda på sex olika kontor och skolor. Detta gör att vi kan söka kompetenser över en stor del av landet och erbjuda arbetsmöjligheter i tre olika län.

Läs här hur vi behandlingar dina personuppgifter.