Husdjurstekniker till Rådgivarna i Sjuhärad

Vill du bli del av vårt teknikerteam? Om du brinner för att jobba med kor och trivs med att möta lantbrukare i deras vardag, då är detta jobb för dig!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team med erfarna husdjurstekniker och husdjursrådgivare. I tjänsten ingår i förstahand seminering, dräktighetsundersökning, vaccinering och avhorning av nötkreatur. Du kommer att arbeta nära våra lantbrukskunder och genom ditt servicearbete arbeta tillsammans med husdjurstekniker och husdjursrådgivare runt våra kunder för att utveckla deras företag. Vi utför tjänsterna de flesta dagar på året, så helgtjänst förekommer.

Om dig

Du behöver ha utbildning inom lantbruk, erfarenhet av att jobba med kor och god datorkunskap. Det är meriterande om du har en husdjursteknikerutbildning eller seminvana. Vi ser gärna att du vill vara med att utveckla rollen som husdjurstekniker för att möta framtidens behov från lantbrukarna. Som person har du lätt för att samarbeta och vinna kollegors och kunder förtroende.

Vi erbjuder

Vi har en bred verksamhet inom ekonomi, växtodling, skog och animalieproduktion i Rådgivarna. Vi har ett nära samarbete med Hushållningssällskapet Sjuhärad där det bedrivs forskning, försöksverksamhet och, genom Strömma Naturbrukscentrum, gymnasieutbildning. Huvudkontoret finns på Landsbygdens Rådgivningscentrum i Länghem några mil från Borås. Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med engagerade kollegor och korta beslutsvägar. Tjänsten utgår ifrån vårt kontor i Ulricehamn.

Kvalifikationer

Du behöver ha korrekt färgseende, B-körkort och tillgång till bil.

Ansökan

Ansökan ska vara inne senast 15 juli och skickas till hans.palmqvist@radgivarna.nu