HS Konsult söker ekonomichef

Har du ett utvecklingsfokus och trivs i mötet med andra människor? Är du dessutom en utpräglad siffermänniska med intresse för redovisning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och driven person med förmåga att leda och utveckla vår ekonomifunktion. Som ekonomichef har du en central och viktig roll i företaget, med ansvar för företagets ekonomiska förvaltning och utveckling. Du ingår i företagets ledningsgrupp och arbetar nära VD, samt har ett personalansvar för medarbetarna på affärsstöd. Vi arbetar i Microsoft Dynamics som affärssystem och kundportal.

Om dig

I rollen är det viktigt att ha en förståelse för verksamheten, vara analytisk, problemlösande samt att arbeta strategiskt, men även ”hands-on”. Du är självgående inom redovisning och har erfarenhet av att ha ett helhetsperspektiv och ansvar inom ekonomi. Att ha erfarenhet av ledarskap och förståelse för branscher där man arbetar med tjänster, är meriterande. I rollen ingår ansvar för redovisning, budget, bokslut, likviditetsplanering, ekonomiska analyser och uppföljningar, samt övergripande  ledningsansvar för teamet affärsstöd. Du har genuin förståelse av och förankring i redovisning och bokslut, samt är affärsmässig med meriter från strategiska processer och beslutsfattande.

Kvalifikationer

  • Universitetsexamen inom ekonomi, eller motsvarande
  • Vana vid ett helhetsperspektiv med ansvar inom ekonomi
  • Förmåga att leda och utveckla arbetet inom olika administrativa system

Vi erbjuder

Inom HS Konsult får du möjlighet att utvecklas, ditt arbete präglas av frihet under ansvar samtidigt som du är med och bidrar till den gröna sektorns utveckling och en levande landsbygd. Hos oss finns goda möjligheter att förena arbete och privatliv. Våra medarbetare uppskattar flexibiliteten, att arbete med människor samt att bidra till en positivt framtid för Sverige.

Placering är Örebro, Uppsala eller annan ort efter överenskommelse.

Tillträdesdatum sker efter överenskommelse.

Sista ansökningsdatum 2024-05-31. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Tf VD Ylva Azcarate, 0730-39 14 25, ylva.azcarate@hushallningssallskapet.se

Facklig representant Ylva Andersson, 073-33676 69, ylva.andersson@hushallningssallskapet.se

Sök tjänsten

Välkommen att söka tjänsten via vårt rekryteringsverktyg (öppnas i nytt fönster).

Välkommen med din ansökan!

HS Konsult AB är Hushållningssällskapets rådgivningsbolag i Örebro län, Västmanlands län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län och Dalarna Gävleborgs län. Utöver rådgivning arbetar vi med forsknings- och utvecklingsprojekt på både nationell och regional nivå. Hos HS Konsult är vi engagerade i att integrera traditionella metoder med det senaste inom teknologi och vetenskapliga rön.

Läs mer om HS Konsult här.

Kunskap för landets framtid är vårt löfte. Hushållningssällskap består av 15 fristående Hushållningssällskap med målet att främja landsbygdens utveckling. Hushållningssällskapet är en oberoende, icke vinstdrivande organisation som verkar för kunskap, forskning och utveckling av landsbygdens gröna näringar och en ökad försörjningsgrad inom svenska livsmedel. Vi är en medlemsstyrd organisation vilket innebär att det är våra medlemmars behov som utgör ryggraden i vår verksamhet.