Hushållningssällskapet Gotland söker redovisningskonsult

Har du hög servicekänsla och trivs i mötet med andra människor? Är du dessutom en utpräglad siffermänniska med intresse för redovisning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Vi söker en lagspelare med god kommunikativ förmåga, som är självgående och strukturerad. Du värdesätter att leverera ett kvalitativt och noggrant utfört arbete. Hos oss är kunden i fokus och din roll innebär många kontaktytor såväl internt som externt. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en helhetslösning vilket innefattar nära samarbete med såväl kollegorna i redovisningsteamet som våra övriga rådgivare inom växtodling, juridik och företagsutveckling. Du ges dessutom en fantastisk möjlighet att vara del i ett stort nätverk då vi har mycket utbyte av övriga 14 Hushållningssällskap runt om i landet.

Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi på Hushållningssällskapet har en oberoende roll. Oberoendet skattas högt av våra kunder, som huvudsakligen finns i de gröna näringarna.

I rollen ingår bland annat:

 • Kvalificerad rådgivning till våra kunder, främst inom redovisning och skattefrågor.
 • Löpande bokföring.
 • Bokslutsarbete.
 • Upprätta årsredovisningar och deklarationer.
 • Leverera kundanpassade rapporter.

Detta är en möjlighet för dig som har/är:

 • Relevant eftergymnasial utbildning.
 • Serviceinriktad och kommunikativ.
 • Trivs i kontakt med andra människor.
 • Bekväm med ett digitaliserat arbetssätt.
 • B-körkort

Det är en fördel om du har:

 • Erfarenhet från redovisning, bokslut och deklarationer
 • Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom lantbruk

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö, för oss är det viktigt att du har möjlighet till balans mellan arbete och fritid. Frihet under ansvar är en av våra grundpelare och just flexibiliteten hos oss är något som uppskattas av våra medarbetare – både vad gäller arbetstider och möjligheten att arbeta hybrid.

Placeringsort: Roma, med möjlighet till visst distansarbete

Tillträdesdatum sker efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta VD Stefan Lindstedt på 076-104 94 42 eller stefan.lindstedt@hushallningssallskapet.se.

Sista ansökningsdatum är 2024-05-31 Vi kan komma att behandla ansökningar löpande.

Rekryteringen sker i samarbete med Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge, kontaktperson HR-Specialist Matilda Hemborg, 076-879 15 14, matilda.hemborg@hushallningssallskapet.se

Tjänsten söks via Teamtailor. Klicka här för att komma till ansökan

Välkommen med din ansökan!

 

Hushållningssällskapet Gotland
Kunskap för landets framtid är vårt löfte. Vi är ett av 15 fristående Hushållningssällskap med målet att främja landsbygdens utveckling. Hushållningssällskapet är en oberoende, icke vinstdrivande organisation som verkar för kunskap, forskning och utveckling av landsbygdens gröna näringar och en ökad försörjningsgrad inom svenska livsmedel. Vi är en medlemsstyrd organisation vilket innebär att det är våra medlemmars behov som utgör ryggraden i vår verksamhet.

Hushållningssällskapet Gotland har ett stort tjänsteutbud inom lantbruk. Vi bedriver rådgivning, utvecklingsarbete samt projektverksamhet mm. Vi har ca 1500 medlemmar och omsätter omkring 14 miljoner kronor per år och är 17 anställda.