Bli växtodlingsrådgivare i Värmland

Hushållningssällskapet Västra söker dig som brinner för rollen som rådgivare med inriktning på växtodlingsfrågor och aktivt vill driva utvecklingen framåt tillsammans med andra kompetenta växtodlingsrådgivare i Västra Götaland och Värmlands län.

Du kommer ingå i ett team med drygt 15 växtodlare som samarbetar och utvecklar tillsammans. Du kommer också att samarbeta med fältförsök samt med våra rådgivare inom ekonomi, miljö, landsbygd, mat och hälsa vilket gör att vi kan erbjuda en mycket stimulerade arbetsmiljö med spännande och varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bedriva rådgivning i fält och från kontor inom HIR – Hushållningssällskapets Individuella Rådgivning. Övriga aktuella arbetsuppgifter är EU-rådgivning samt att i förekommande fall hålla kurser och driva projekt. En roll som ämnesområdesansvarig kan ingå i tjänsten. Det innebär bland annat att samordna gruppen av rådgivare och utvecklingen av våra tjänster inom växtodlingen.

Din profil

Att arbeta som växtodlingsrådgivare bygger på en kombination av kunskap, erfarenhet och social förmåga. Med en stor portion eget driv kan arbetets utformning till stor del påverkas av dig själv. Du bör vara självgående och ha en stark motor, vara vetgirig, lyhörd och öppen för utmaningar. Då jobbet innebär mycket personkontakter värderas social kompetens och intresse för människor högt. Erfarenhet av rådgivning och praktisk erfarenhet är ett krav.

Vi söker dig som är utbildad Mark/Växt-agronom eller Lantmästare.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Om tjänsten

Tjänsten avser anställning hos Hushållningssällskapet Västra. Placeringsort är på kontoret i Karlstad.

Omfattning: 100%.
Start: snarast, enligt överenskommelse.
Lön: fast lön, enligt överenskommelse.
Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal

Ansökan

Sista ansökningsdag är 11 mars. Urval och intervjuer sker löpande, därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Ansökan med CV skickas via mail till: 

Karl-Johan Andersson, affärsområdeschef
Karl-Johan.Andersson@hushallningssallskapet.se

Kontaktperson

Karl-Johan Andersson, affärsområdeschef, 0521-72 55 20
Linus Andersson, facklig företrädare Naturvetarna, 0511-24889

Välkommen med din ansökan!