Provläs och beställ boken!

Från kaffeost till slättbosnus – upptäck svensk måltidskultur med fokus på lokala råvaror och autentiska smaker

Boken bjuder på en blandning av allt från småkakor och bröd till mättande maträtter och syrliga tillbehör, både klassiska och moderna tolkningar. Men vad vore maten utan människorna som bevarar och utvecklar det kulinariska arvet? Lär känna även dem och vackra platser runt om i landet. Och lugn – blir det lingonsylt på den vita tröjan finns här även de kloka hushållningsknepen. Recepten är insamlade från bland annat Sveriges hembygdsföreningar, Hushållningssällskapet och Matkult.

Klicka på någon av länkarna för att provläsa eller beställa boken!

Adlibris https://www.adlibris.com/se/sok?q=hembygdens+smaker
Bokus https://www.bokus.com/bok/9789189838895/hembygdens-smaker-recept-kunskap-och-moten/

Om du vill köpa minst 20 ex av boken till ett superbra pris, vänd dig till angela@votummedia.se

Carolin Vallgren (till höger) och Anna Magnusson (i mitten) är matkonsulter på Hushållningssällskapet. De arbetar dagligen med mat och måltider för stora som små, alltid med devisen att matglädje och gemenskap är A och O. I boken delar de med sig av sin kunskap om goda måltider, svenska råvaror och matnyttiga tips och fakta.

Bianca Brandon Cox (till vänster) är matstylist och fotograf. Bianca har utformat boken och tagit de flesta bilderna.

 

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden