Landsbygdens Sommarmöte

31 augusti 2024 hålls sommarmötet på Gärahovs gård. Vi gästar familjen Willman utanför Vaggeryd på Gärahovs gård där det bedrivs mjölkproduktion med strax över 100 mjölkkor samt egen rekrytering.  

Upplevelser för alla

En dag med fokus på de gröna näringarna! Under Landsbygdens Sommarmöte får du bland annat uppleva demonstrationer, djuruppvisningar, veterantraktorplöjning, lokalproducerad mat och mycket annat. Här hittar du något för alla vare sig du är liten eller stor företagare, eller ung eller gammal. Det är en dag då företag och organisationer inom de gröna näringarna visar upp sin verksamhet och vad som är aktuellt just nu.  Kort sagt, en spännande mötesplats med något för alla.

Om Landsbygdens sommarmöte

Hushållningssällskapet Jönköping har i över 50 år arrangerat Landsbygdens sommarmöte. Fokus har sedan start varit på de gröna  näringarna och att skapa en mötesplats för landsbygden, konsumenter och producenter. Varje år är vi på en ny gård någonstans i länet som utses av våra häradsgillen. Tillsammans med gården och lokala föreningar skapar vi Landsbygdens Sommarmötet. Detta gör att varje sommarmöte blir unikt. Besöksantalet brukar vara runt 5 000 personer. Ca 130 utställare med anknytning till landsbygd och lantbruk medverkar.  Landsbygdens sommarmöte är alltid sista lördagen i augusti, gör som så många andra boka upp den i kalendern.

Välkommen till Landsbygdens Sommarmöte!

Vill du vara med som utställare eller har andra frågor kontakta oss.