HIR Skåne + 19 Lantbruk Press

Borgeby fältdagar en het succé

Drygt 19 900 besökare sökte sig till Borgebyfältet för att möta de 415 utställarna på mässan. Nästa års mässa hålls den 25 och 26 juni.

-En het succé hörde vi en av utställarna referera till mässan och det tycker vi också är en väldigt passande sammanfattning, säger Anna Larsen som är en av mässans projektledare.

Trots att SMHI lovat höga temperaturer hanterade besökarna värmen bra. Tack vare att många utställare delade ut vatten kunde alla njuta av lantbruksfesten.

Invigningen av mässan stod landsbygdsminister Peter Kullgren för som senare fick en guidad visning tillsammans med bland annat HIR Skånes styrelseordförande Göran Brynell.

-Ministern var imponerad över hur långt framme lantbruket är när det kommer till tekniska lösningar och AI. Han var genuint intresserad och tar med sig flera viktiga frågor till Regeringskansliet, säger Göran Brynell.

Några av årets största publikdragare blev den rekordstora valldemonstrationen, Gropen, seminarietälten och de 600 parcellerna. Nästa års mässa hålls den 25 och 26 juni.

Varmt välkomna!

 

Pär Martinsson vd HIR Skåne, Peter Kullgren landsbygdsminister, Göran Brynell styrelseordförande HIR SKåne