VM-silver till VD i Hushållningssällskapet i tävling för företagsmentorer

Bo Selerud, VD i HS Konsult/Hushållningssällskapet, kom under torsdagskvällen på andra plats i inofficiella VM för företagsmentorer.

-Att kunna hjälpa ett företag och personen bakom att utvecklas och nå sina drömmar, är en förmån och möjlighet som många borde ta, säger Bo Selerud som är stolt över utmärkelsen.

Bo blev redan under 2019 årets mentor i Södermanland. Senare samma år vann han utmärkelsen Årets företagsmentor i Sverige.

Den nomineringen skickades vidare till organisationen Youth Business Internationals tävling Mentor Recognition Award. Bland fyra finalister stod det under torsdagskvällen klart att Bo Selerud tog silverplatsen tätt efter vinnaren från Trinidad Tobago. Övriga finalister kom från Nigeria och Israel.

– Tanken var att finalen skulle avhållas i Sydamerika, men nu blev det via teamsmöte lett från London istället, berättar Bo.

Han har sysslat med mentorskap för små och stora företag i många år, inte bara hemma i Södermanland utan också i Tyskland och Österrike.

Företagsutveckling ligger verkligen i mitt intresse och det är något jag också arbetar med i vardagen inom Hushållningssällskapen, avslutar Bo Selerud.