Vi söker företagsekonom!

Vill du bli en i gänget av landets främsta lantbruksekonomer? Vi är i dag 10 rådgivare i HIR Skåne inom ekonomi och marknad. Nu behöver vi förstärkning. Ansök senast 15 juli.

Är du liksom vi road av siffror, resultat och utveckling av företag? Är du självständig, tycker om frihet och eget ansvar, men med stöd från erfarna kollegor? Då är detta något för dig!

Självklart är du lantbruksintresserad.

Vi jobbar med ekonomisk analys och planering för lantbrukare som vill utveckla sina företag, produktionsekonomi och investeringar, marknadsanalyser, rådgivning i EU-frågor och redovisning. Du kommer att jobba självständigt med kunden som uppdragsgivare, men med stöd av oss andra och med en erfaren rådgivare som mentor. Du får också möjlighet att utvecklas inom dina specialintressen.

Du är en drivande person som gärna tar dig an nya utmaningar och har en god analytisk förmåga. Vi tror att du har utbildning inom ekonomi och lantbruk, agronomekonom eller motsvarande, och har kunskap om praktiskt lantbruk. Ett starkt engagemang för kunden är viktigt. Erfarenhet som rådgivare är en merit, men inget krav.

Omfattning: Heltid, tillsvidaretjänst.
Tillträdesdatum: 1/10 eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Vid vårt kontor i Skepparslöv utanför Kristianstad
Frågor om tjänsten? Ring gärna Stefan Gustavsson, ansvarig ekonomirådgivning HIR Skåne, tel. 010-476 22 40 eller ekonomirådgivare Per Hansson, tel. 010-476 22 41.

Vi vill ha din ansökan senast 15 juli 2017  Märk ansökan ”HIR-medarbetare”. Ange gärna referenser. Skicka den till HIR Skåne AB, Box 9084 291 09 Kristianstad.
Välkommen med din ansökan!

 

 

 

HIR Skåne AB är ett expansivt konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vi erbjuder en omfattande rådgivning inom växtodling, ekonomi, marknad, grönsaker, bär, plantskoleväxter, bygg, energi, miljö, lean, husdjur och vatten. Ger ut facktidningen Arvensis och är arrangör av nordens ledande lantbruksmässa Borgeby Fältdagar. HIR Skåne har ca 70 medarbetare och är ett delvis personalägda bolag inom Hushållningssällskapet.